Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U12: Soproni siker

Sopronba utazott szombaton Havas Máté ’98-as korosztálya, a 20. forduló első félidejében kiegyenlített mezőnyjáték folyt, de egy szép támadás végén sikerült előnyt szereznie zöld-fehérjeinknek. A második negyvenöt percben tovább növelte előnyét a zöld-fehér csapat, az ellenfél nem adta fel és szépített, azonban egy hazai védelmi hibát kihasználva sikerült bebiztosítani a győri győzelmet. Összességében egy szervezetten játszó ellenfél ellen gyűjtötte be a három pontot legfiatalabb versenyző csapatunk.

Sopron - Győri ETO FC                     1-3 (0-1)

 

Gólszerzők: Nagy K. (2).,  Ködmön Z.

 

 

Győri ETO FC: Ikker P. – Csordás B., Király T., Gál I., Horváth M., - Varga J. (Kiss L.), Dékány R. (Veller P.), Tóth M. (Posta A.), - Szabó Á. (Gy. Kovács B.), Ködmön Z.(Nagy K.), Tóvizi P.(Egyed M.)

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink