Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A fiatalok legyőzték a szerbeket

A magyar U17-es válogatott tegnap Szegeden, Szerbia korosztályos csapatával mérkőzött meg, és nyert 4-3-ra. A bravúros magyar győzelmet hozó találkozón, egy félidőt játszott az ETO FC középpályása, Tuboly Máté.

A fiatalok legyőzték a szerbeket

Szélesi Zoltán szövetségi edző csapatának összetartása egy Szerbia elleni mérkőzéssel zárult, ahol egy fordulatos összecsapáson, 4-3-ra győzni tudtak legjobbjaink. A találkozó második félidejében lépett pályára Tuboly Máté, az ETO FC játékosa.

Magyarország-Szerbia 4-3 (3-2)

Magyarország: Dala - Farkas B. (Kaján 46’), Dragóner, Szabó B. (Gincsai 46’), Kovács P. (Kovács D. 60’) - Nagy-Kolozsvári (Gulyás 77’), Kocsis D. - Csóka (Tuboly 46’), Gyuris (Tóth T. 77’), Vancsa (Földi 88’) – Gruber. Szövetségi edző: Szélesi Zoltán.

Gsz.: Vancsa 17’, 20’, Gruber 29’, Kocsis 63’, ill. Spasojevic 5’, Abidzija 34’, Kabic 46’.

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink