Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Az elmúlt héten több mérkőzéssel folytatódtak a küzdelmek az utánpótlás bajnokságokban.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr - DVSC 3-2 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Vass I.

ETO FC: Ruisz - Wagenhoffer, Pereira, Molnár M., Tamás, Rébék, Tuboly, Orosz (Mitring), Varga M. (Kovács Z.), Erdei (Marius), Major. Edző: Tóth László.

Gsz.: Wagenhoffer, Molnár M., öngól

Tóth László: - A múlt heti vereséget követően mindenképp javítani szerettünk volna a játékon és az eredményen egyaránt. Kellemetlen ellenfelet sikerült legyőznünk, végig a kezünkben tartottuk a mérkőzést, de könnyű gólokat adományoztunk,ami a későbbiekben nem fog beleférni. Gratulálok a csapatnak, több kiemelkedő teljesítményt láttam!

 

U17

Paks FC - ETO FC Győr 1-2 (0-1)

Paks, Paksi FC Stadion. V.: Lantos.

ETO FC: Mátyus – Bognár B., Tullner, Óvári, Demkó (Csáki), Vingler, Urblík (Horváth M.), Németh O. (Rubos), Deákovits (Huszár), Mázsás, Mitring. Edző: Laczkó János.

Gsz.: Németh O., Mitring.

Laczkó János: - A szervezetten küzdő Paks ellen jàtèkunk folyamatosan támadó szellemben folyt, de a döntő pillanatokban sok technikai hibát vétettünk, viszont csapatként jól alkalmazkodtunk a nehézségekhez és a megbeszélt szituációk végrehajtásában sikerült gólokat szereznünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U16

ETO FC Győr - MTK  1-5 (1-2)

Győr, ETO Park. V.: Dévényi.

ETO FC: Csáktornyai - Török (Kelemen), Horváth B., Kulcsár, Kráz, Balogh Á. (Fekete M.), Bánáti, Zsédely (Balajthy), Moharos, Bajtel, Huszár. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bajtel.

Bognár Zsolt: - Nagyon csalódott vagyok, mert felkészültünk az MTK-ból, és minden úgy alakult, ahogy elterveztük, csak megvalósítani nem sikerült, mert ezen a napon több gyenge teljesítmény is volt. Ettől függetlenül ez is a mi csapatunk, és talán jókor jött ez a pofon mindenki számára, ami bízom benne, hogy pozitív hatással lesz a csapatra. Egy dolgunk van, még keményebben dolgozni, és a hibákból tanulni. Az MTK-nak gratulálunk a győzelemhez, amit teljesen megérdemeltek.

 

U15 (03.03. szerda)

UTE – ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Budapest, UTE Atlétikai Stadion. V.: Milavecz.

ETO FC: Kocsis - Csorba D., Umathum, Mészáros, Csorba N. (Selyem), Herczeg, Gönye, Bakó (Majoros) Vukk, Tollár (Demkó), Schmáler. Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Vukk (2).

Balogh Zoltán: - Egész mérkőzés alatt nagy nyomás alatt játszottunk. Lehetőségeinket jól használtuk ki, kitűnő kapusteljesítmény és csapatszintű védekezés mellett.

 

U15 (03.06. szombat)

PMFC – ETO FC Győr 2-1 (1-1)

Pécs, PMFC Stadion. V.: Brozovics.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Mészáros, Csorba N., Gönye, Rátonyi (Tollár), Majoros (Bakó), Vukk (Póczik), Hancz (Demkó), Schmáler. Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Hancz.

Balogh Zoltán: - A szerdai siker után akarat, lelkesedés nélküli volt a játékunk. A véleményes kapott gólok ellenére megérdemelt hazai győzelem született.

 

U14

PMFC – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Pécs, PMFC Stadion. V.: Varga L.

ETO FC: Papp Zs. – Varga Máté, Csorba D. (Szecsődi B.), Garai, Árpási, Szerémi (Gueth), Pénzes (Szecsődi M.), Barna (Herczeg), Tóth P. (Csorba T.), Beődi. Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Az első félidőben jól játszottunk, a második játékrészben egy szerencsétlenül bekapott, gyors gól után ugyan a fölényünk megmaradt, de több hiba csúszott a játékunkba, ezért sajnos nem tudtunk gólt szerezni.

 

U8

Barca Academy Hungary U8 – ETO FC Győr 11-18

Budapest.

ETO FC: Fördős Olivér, Stum Soma, Klema Dominik, Szarka Olivér, Erős Donát, Adi Abigél, Szabó Lóránt Barnabás, Csemez Dávid.  Edző: Csonka Gyula.

Csonka Gyula: - Az ellenfél kérésére való tekintettel, az 5+1-es felállásban lejátszott mérkőzésen szépen helyt állt kis csapatunk. Az új pozíciókat, a velejáró helyezkedéseket, és a védekezésből támadásba való átmenetet is szépen megoldottàk a játékosok. Sok formás támadást vezettünk, csodaszép gólok születtek. Még több egy az egy elleni párharcot kell megnyernünk a jövőben. Büszke vagyok mind a tizenhat kis focistámra! 

 
Leány U16

MTK – ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Budapest, Kispesti Atlétikai Centrum. V.: Zsilkó.

ETO FC: Kovács L. - Kaposi D., Kuntzl N., Máthé E., Horváth J., Konrád K., Szabóvá S. (Tóth Sz.), Kovalter R., Hécz Zs., Rozs F., Hordós N. Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Hécz Zs.

Rácz Zsófia: - A mérkőzés első részében több helyzetet is kialakítottunk. Koncentráltabb befejezéssel hamar vezetéshez juthattunk volna. A kimaradt helyzetek visszafogottabbá tették a csapatot, ami abban is megmutatkozott, hogy az MTK többet birtokolta a labdát. Szünetben rendeztük sorainkat, megbeszéltük a hibákat. Feljavultunk, bátrabb lett a játékunk, és ez helyzetekben is megmutatkozott, de ennek ellenére az MTK szerezte meg a vezetést. A találat után nem adtuk fel, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, aminek eredményeként megszereztük az egy pontot érő gólt. Az utolsó negyedórában mutatott játékból lehet építkezni, ilyen mentalitással kell a későbbiekben az egész mérkőzésen játszani. Dolgozunk tovább, tanulunk a hibákból, értékes pontot hoztunk el Budapestről. Gratulálok mindkét csapatnak!

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink