Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Péntek esti gólzápor

ETO Akadémia – Kapuvári SE 10-0 (4-0)

Győr, ETO Park zárt kapuk mögött. V.: Herm L.

ETO Akadémia: Ruisz – Ignácz, Vukasovic, Forró, Vincze Á., Szabó T., Sipos, Vitális (Múcska 46’), Vankó (Sipőcz 63’), Farkas B. (Márton 46’), Horváth O. Edző: Király József.

Kapuvár SE: Giczi – Kelemen D., Horváth P., Bognár-Barzsó, Horváth K., Fekete D. (Simon M. 79’), Tar, Czanik, Szabó T. Győrvári (79’), Matetits, Szakács M. (Böcskör 75’) Edző: Mayer János.

Gsz.: Vankó (2), Vitális (2), Horváth O. (2), Sipos, Sipőcz, Múcska, Horváth P. (öngól).

Akadémistáink végig nagy fölényben játszva, megérdemelten tartották itthon a három pontot. Szabó Tamás tálalt a 7. percben Vitális elé, aki közelről nem hibázott és a hálóba lőtt 1-0. Három perccel később Vankó vezette keresztbe a labdát a jobb oldalról indulva, majd lőtt 17 méterről a kapuba 2-0. A 18. percben Farkas fordult le a védőjéről, tálalt Vitális elé, aki nagy erővel lőtte ki a hosszút 3-0. Három perccel később Vincze adott be pontosan, az érkező Vankó jobbal bombázta Giczi kapujába a labdát 4-0. Az 54. percben Sipos szaladt el a jobb oldalon, majd adott be, labdájába a menteni próbáló Horváth Patrik rosszul fejelt bele, és a saját kapujába bólintott 5-0. Hét perccel később Horváth Olivér játszotta tisztára magát, éles szögből erősen lőtti ki a hosszút 6-0. A 65. percben egy lepattanó lövés került Sipos elé a tizenhatos vonalán, aki állítás nélkül bombázott a hálóba 7-0. A 79. percben Múcska remek labdát adott a kiugró Sipőcznek, aki szépen gurította el a kapus mellett a labdát 8-0. Az utolsó tíz percben gyorsan szereztünk egymás után még két gólt, először Horváth Olivér tálalt Múcska elé, aki ziccerben nem hibázott 9-0, majd egy perccel később Horváth volt a főszereplő, egy hosszú indítást gyönyörűen vett át, majd a kifutó kapus fölött a hálóba emelt, ezzel kialakítva a végeredményt 10-0.

Király József: - Fegyelmezetten és jól játszottunk. Fiataljaink úgy álltak hozzá ehhez a mérkőzéshez, ahogy elvártam, a győzni akarás látszott rajtuk. Szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak!

Mayer János: - Gratulálok az ETO-nak, további sok sikert kívánunk!

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink