Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Régi-új játékos: Vukasovic visszatért

Újabb játékossal erősödött az NB II-ben szereplő WKW ETO FC Győr labdarúgócsapata, ugyanis visszatért az együttesbe Vukasovic Marko. A rutinos futballista nyárig írt alá a klubhoz.

Régi-új játékos: Vukasovic visszatért

Vukasovic Marko személyében az ETO FC korábbi csapatkapitánya tért vissza a csapathoz. A harminc esztendős játékos Csákvárról érkezik, nyárig kötelezte el magát a klubhoz, és 2-es mezben fog a pályán szerepelni.

- Mindenképp Magyarországon szerettem volna maradni, mivel nemsokára apa leszek, megoldást kellett találnom, hogy a családom közelében lehessek – kezdte Vukasovic Marko. – Egyeztettem Soós Imre ügyvezető úrral, és mivel dolgoztunk már együtt, ismerjük egymást, könnyedén egyezségre jutottunk. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem az ETO-ba, szeretném a pályán segíteni a csapatot, hogy feljebb kapaszkodjon a tabellán. Egyelőre nyárig kötöttünk szerződést, aztán utána újra egyeztetünk a jövőről. Nagyon várom már munkát a csapattal!

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink