Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Visszavágni a DEAC-nak!

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata hazai pályán fogadja a DEAC gárdáját vasárnap 14 órakor. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk.)

Visszavágni a DEAC-nak!

Az előző fordulóban Nyíregyházán szenvedett 1-0-s vereséget csapatunk, így nagyon fontos mérkőzés következik, ahol javítani tud együttesünk. Az a DEAC látogat az ETO Parkba, amely ugyan a tabella utolsó helyén áll, de a kiesés elől menekül, és minden mérkőzés élet-halál kérdése számukra. Emellett kellő önbizalommal érkeznek Győrbe, hiszen az előző fordulóban, hazai pályán, a papíron erősebb Szolnokot verték 2-0-ra. A debreceni gárda huszonöt meccsen öt győzelem mellett hússzor szenvedett vereséget. Priskinéknek az őszi mérkőzés miatt is van törleszteni valójuk, mivel akkor a cívisvárosban 3-2-es vereséget szenvedtek úgy, hogy a félidőben még 0-2-t mutatott az eredményjelző. Csató Sándor vezetőedző sérülés és betegség miatt nem számíthat Szuhodovszkira, Királyra, Vashkebara, Bagira, Molnár Rajmundra és Szalkára. Szimcso viszont felépült, ezáltal nagy valószínűséggel már helyet kap a keretben.

Nyíregyházán egy olyan mérkőzésen szenvedtünk vereséget, ahol az első félidő alapján gólokkal kellett volna nyernünk – kezdte Csató Sándor. – Egy figyelmetlenség után mégis az ellenfél került előnybe, és ezután már le is tudta hozni az összecsapást egy irreális talajú pályán. Ettől függetlenül úgy érzem, a játékunk az elmúlt fordulókhoz képest javult, de még többet kell fejlődnünk a hétvégére. Egy olyan DEAC érkezik hozzánk, ami szinte a fél csapatát lecserélte, a bennmaradásért küzd, minden mérkőzés létfontosságú számára. Biztos vagyok benne, hogy a vasárnapi kilencven perc is arról fog szólni, hogy minden erejükkel a védekezésre koncentrálnak, és abból próbálnak meg kontrázni, illetve pontrúgásokból gólt szerezni. Erre készültünk egész héten, és be kell gyűjtenünk hazai pályán a kötelező három pontot.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink