Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás

Véget ért az utánpótlás-bajnokságokban az alapszakasz, és szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetség el is készítette a rájátszás menetrendjét.

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás

Véget értek az alapszakasz küzdelmei az utánpótlás-bajnokságokban. Pénteken és szombaton már a rájátszással folytatódnak a küzdelmek, ahol az ETO FC Győr várhatóan kemény mérkőzéseket fog vívni. Ennek fényében készülnek korosztályos csapataink a hétvégi folytatásra. Tuboly Frigyes, Akadémia igazgató is bízik a szép tavaszi eredményekben.

Nagyon vártuk már a bajnoki folytatást – kezdte Tuboly Frigyes. – A tavaszi folytatásnál filozófiánk, stílusunk meg kell, hogy maradjon. Ugyanazt szeretnénk elérni, mint ősszel, tehát, hogy fiatal játékosaink fejlődjenek, mivel ezek a mérkőzések azért vannak, hogy jobbak és jobbak legyenek. Természetesen szeretnénk jól szerepelni, szép eredményeket elérni, de a legfontosabb cél, hogy a tehetségeink a szezon végére újabb lépcsőt tudjanak megugrani.

A bajnokság folytatásának menetrendje:

2021.02.27. (szombat) 11:00 - Ferencvárosi TC U19 – ETO FC Győr U19

2021.02.27. (szombat) 13:00 - ETO FC Győr U17 – Újpest U17

2021.02.26. (péntek) 15:00 - Budapest Honvéd U16 – ETO FC Győr U16

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink