Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Bajtel-tripla Angyalföldön

A Vasas Kubala Akadémia csak rosszabb gólkülönbsége miatt zárta a bajnokság alapszakaszát a második helyen, hiszen ugyanúgy huszonöt pontot szerzett, mint az első helyezett Ferencváros. Éppen ezért is nagy fegyvertény, hogy Bognár Zsolt edző tanítványai idegenben felülmúlták a fővárosiakat. Ebben nagy szerepe volt annak a Bajtel Botondnak, aki mesterhármast ért el a találkozón.

Nagyon boldog vagyok, hogy háromszor is eredményes voltam, és ezzel segíteni tudtam a csapatot - kezdte Bajtel Botond. - Az első gólt egy szép összjáték előzte meg, jött felém egy pontos beadás, amit egy pattanás után a hálóba küldtem. A másodiknál egyedül sikerült megoldanom, két védőt cseleztem ki, majd ziccerben a hosszúba gurítottam, míg a harmadiknál egy nagyon jó ütemű indítást kaptam, amit a kapus mellett elgurítottam és ezzel alakult ki a végeredmény. Nagyon jól érzem magam az ETO-ban, sikerült beilleszkednem a csapatba. Nyáron érkeztem a Puskás Akadémiáról, egy jól sikerült szezon után jött a lehetőség Győrben. Ismertem a csapatot, mivel korábban sokat játszottunk egymás ellen, és egy erős ellenfelet ismertem meg a csapatban, ezért is váltottam, ami egy nagyon jó döntésnek bizonyult. Nagyon bízom benne, hogy sikerül dobogón végeznünk, amihez további gólokkal tudok hozzájárulni. A későbbiekben is szeretnék minél többször eredményes lenni, ezzel segíteni a csapatot. 

További híreink

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Kis ETO-sok, nagy játéka: ezt mindenkinek látni kell!

Az elmúlt hét végén, az ETO FC Győr-Kisvárda u14-es labdarúgó-mérkőzésen magabiztos hazai siker született, ami még önmagában nem adna okot a találkozó kapcsán a hangsúlyos kiemelésre, sőt, a sok szép gól is csak azoknak az emlékezetében maradna meg, akik látták az összecsapást, ám egy parádés akció most várhatóan ezreknek adhat élményt.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

A hétvégi utánpótlás-bajnokság fordulóiban minden korosztályos csapatunk pályára lépett, ahol összességében pozitív mérleggel zártak.

Beődi Bence interjú - veol.hu lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink