Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb Kerkez az ETO-ban

Klubunk szerződést kötött Kerkez Markóval, a nemrégiben az AC Milan csapatához igazoló Kerkez Milos testvérével, aki a hétvégén góllal hálálta meg a lehetőséget a megyei I. osztályban szereplő ETO Akadémia együttesében.

Újabb Kerkez az ETO-ban

Az átigazolási időszak végén, Kerkez Marko személyében, újabb játékost szerződtetett a WKW ETO FC Győr. A húsz esztendős játékos korábban már megfordult az ETO-ban, így nem idegen környezetbe érkezett. Ezúttal 2021. végéig írt alá szerződést, és a megyei első osztályban éllovas ETO Akadémia színeiben, a Hegykő ellen, góllal mutatkozott be.

Nagyon örülök, hogy az ETO-nál kaphattam profi szerződést – kezdte Kerkez Marko. - Korábban Milostól már megtudtam, hogy nagyszerű munka folyik a klubnál. Mindenki nagyon jól fogadott, segítenek a beilleszkedésben. Azon leszek, hogy rászolgáljak a szakmai stáb bizalmára, és beverekedjem magam az első csapat keretébe. Szerencsére a bemutatkozásom jól sikerült, hiszen győzni tudtunk Hegykőn az ETO Akadémiával, és sikerült gólt szereznem. Úgy gondolom, a mély talajú pályán az egész csapat jól teljesített, és megérdemelt győzelmet arattunk.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink