Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hanzli nagy napjai: bemutatkozás után szerződés

Hanzli Péter személyében újabb tehetséges fiatal játékos mutatkozhatott be vasárnap a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatában, majd pedig hétfőn aláírhatta első profi szerződését a klubnál, amely 2024 nyaráig szól.

Hanzli nagy napjai: bemutatkozás után szerződés

Fotó: facebook.com/Nyíregyháza Spartacus FC

Hanzli Péter először kapott szerepet a felnőttcsapatban, ráadásul mindjárt kezdőként hatvannyolc percet tölthetett a pályán Nyíregyházán. A fiatal tehetség nem játszott megilletődötten, többször is szépen játszotta át magát a védőjén. Sajnos ugyan a bemutatkozása nem párosult győzelemmel, ettől függetlenül nagy nap volt a tizennyolc esztendős játékos életében.

Nagyon boldog vagyok, hogy az ETO-nál, egy ilyen nagy múltú klubnál kaptam meg életem első szerződését – kezdte Hanzli Péter. - Még az út elején járok, de minden nap azért fogok dolgozni, hogy a szakmai stábnak bizonyítsak, és minél több időt tölthessek a pályán, emellett eredményesen szeretnék futballozni. Örülök, hogy Nyíregyházán be tudtam mutatkozni, de természetesen az eredmény miatt van hiányérzetem. A pálya nem tette lehetővé, hogy folyamatos játék alakuljon ki, sajnos mi jöttünk ki rosszabbul a mérkőzésből. Ettől függetlenül úgy gondolom, a továbbiakban sokkal jobban kell koncentrálnunk, még keményebben kell mindenkinek dolgoznia, és akkor elkezdhetünk feljebb lépni a tabellán.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink