Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Több bajnoki meccset pótoltak utánpótlás csapataink, emellett felkészülési mérkőzéseket is játszottak fiataljaink az elmúlt héten.

Utánpótlás-híradó
U19 (bajnoki)
 
ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-0 (0-0)
 
Győr, ETO Park. V.: Major.
 
ETO FC Győr: Kantó - Szabados, Wágenhoffer, Pereira, Tamás, Hanzli (Major), Lacza, Molnár R. (Karvaj), Szalka (Ignácz), Farkas B., Erdei. Edző: Tóth László.
 
Gsz.: Farkas B.
 
Tóth László: - Nehéz meccsen vagyunk túl, amit magunknak köszönhettünk. A fölényünk végig megvolt, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, a végén mégis izgulnunk kellett, a kihagyott ziccerek majdnem megbosszulták magukat. Összességében viszont gólokkal nyerhettünk volna!
 
 
U17 (felkészülési mérkőzés)
 
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-2 (1-1)
 
Budapest, Vasas Sporttelep.
 
ETO FC Győr: Mátyus – Bognár B. (Deákovits), Tullner, Csáki, Demkó (Óvári), Tóth R. (Balogh), Urblík (Lasz), Németh O. (Kulifay), Rubos (Bartossik), Mázsás, Mitring. Edző: Laczkó János.
 
Gsz.: Urblík, Mázsás.
 
Laczkó János: - A mérkőzés elején a védekezésben nem voltunk elég kompaktak és agresszívek, ezért a Vasas többet birtokolta a labdát, labdaszerzés után pedig pontatlanul játszottunk. Második félidőben játékunk bátrabbá és pontosabbá vált. Végig játszottuk a játékunkat, több-kevesebb sikerrel, egy jó ellenfél ellen. A jövőben összességében bátrabb játékfelfogásra lesz szükség.
 
U16 (bajnoki)
 
Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 1-3 (0-1)
 
Budapest, Vasas Sporttelep.
 
ETO FC Győr: Csáktornyai - Török, Horváth B., Kulcsár, Kráz, Vingler, Bánáti (Fekete), Balajthy (Bíró), Moharos (Varga O.), Bajtel, Huszár (Zsédely). Edző: Bognár Zsolt.
 
Gsz.: Bajtel (3).
 
Bognár Zsolt: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és sikerült uralni is az első félidőt, ahol több látványos támadást vezettünk, amiből egy szép gólt sikerült is szereznünk. A második félidőt nem úgy kezdtük, ahogy szerettük volna, és a Vasas játéka is feljavult, megérdemelten egyenlítettek. Aminek nagyon örülök, hogy ez nem fogta meg a csapatot és továbbra is türelmesen, nyomás alá helyezve ellenfelünk játszottunk, aminek köszönhetően sikerült dominálni és megnyerni a mérkőzést. A játék képe alapján megérdemelten nyertünk, de van hová fejlődni. Gratulálok csapatomnak a szép győzelemhez és külön gratulálok Bajtel Botondnak a három góljához.
 
 
U14 (bajnoki)
 
Budapest Honvéd-MFA – ETO FC Győr 1-0 (0-0)
 
Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Kalydy.
 
ETO FC Győr: Kocsis – Csorba D., Varga Máté, Csorba N., Garai, Szerémi (Árpási), Beődi, Varga Márton, Pénzes (Zója), Tóth P. (Csorba T.), Barna (Gueth). Edző: Tuifel Péter.
 
Tuifel Péter: - Két jó csapat találkozott egymással, s mivel mi sajnos ezen a mérkőzésen kevés veszélyt jelentettünk a kapura, így a Honvéd megérdemelten győzött egy góllal.
 
 
U12 (felkészülési mérkőzés – 02.17.)
 
ETO FC Győr-Haladás VSE 1-2 (0-2)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Deli P. (Lengyel H.) - Pécskai Cs., Csernyi K., Béres B. (Kun-Putics B.), Kiss B. (Vitális N.), Mitring M. (Bodó L.), Adi M. (Makkos Á.), Mészáros Zs., Steszli A. (Kovács B.). Edző: Lakatos Attila.
 
Gsz.: Pécskai
 
Lakatos Attila: - Még az ismerkedési fázisban tartunk a csapattal, a mérkőzés alatt végig görcsösek, idegesek, kapkodóak voltunk. A meccsen nyújtott halvány teljesítményünkkel a jövőre nézve nem tettük magunknak magasra a lécet... A labdakihozatalaink nem sikerültek, mert nagyon szűk volt a támadásokban is a csapat, a középpályán rengeteg egy az egy elleni játékot vesztettünk el, folyamatos játékot szinte nem is tudtunk kialakítani. Az ellenfél gyors, mozgékony játékosainak mozgását, cseleit nehezen és lassan reagáltuk le. Jellemző, hogy kiemelni csak kapusunkat, Deli Pétert higgadt megoldásaiért, és a jobb oldali védőnket Pécskai Csongort bátor játékáért tudom.
 
 
U12 (felkészülési mérkőzés – 02.20.)
 
ETO FC Győr-MTK 0-1 (0-0, 0-1)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Lengyel H. (Deli P.) – Kun-Putics B. (Makkos Á.), Pécskai Cs., Csernyi K., Béres B. (Bodó L.), Adi M. (Mitring M.), Vitális N. (Mészáros Zs.), Ölbei B. (Kiss B.), Kovács B. (Steszli A.). Edző: Lakatos Attila.
 
Lakatos Attila: - Háromszor huszonöt percet játszottunk egy jóképességű ellenféllel. A héten lefektetett alapelvekben előre léptünk a szerdai mérkőzéshez képest. Egy fokkal higgadtabbak, nyugodtabbak voltunk, nem estünk kétségbe, pánikba labdaszerzés után. Rengeteget dolgoztak a fiúk a meccs alatt, kevés helyzet alakult ki mindkét oldalon. Ha alkalmanként a középső harmadban létszámfölénybe tudtunk kerülni, az utolsó passzok pontossága hiányzott. A tengelyben játszók kapcsolatában, egymás kisegítésében, a precíz passz-sávok megtalálásában, annak felismerésében, a belépésének idejében van nagyobb hiányérzetem. Egy kis vagánysággal a támadó harmadban több helyzetet is kidolgozhattunk volna. A csapatból szeretném kiemelni Pécskai Csongor és Csernyi Kristóf játékát, akik megbízható, jó szellemű játékukkal stabilitást adtak végig a csapatnak.
 
 
Leány U14 (bajnoki)
 
Szombathelyi Haladás – ETO FC Győr 0-7 (0-3)
 
Szombathely.
 
ETO FC Győr: Hideg (Csóti) – Büki (Böröczki), Domján (Stróbli), Szilvás, Szabó P. (Borbély), Hordós, Mohácsi, Kovalter, Kristófori. Edző: Újvári Krisztina.
 
Gsz.: Kovalter (2), Büki (2), Hordós (2), Szabó P.
 
Újvári Krisztina: - Az első félidőben mi uraltuk a pályát, meg is szereztük a vezetést a negyedik percben. Szervezetten játszottak a lányok, az egy-egy elleni játékot is felvállalták, sok helyzetet alakítottunk ki, majd a harmincadik percben megszereztük második gólunkat. A második félidőben még bátrabban játszottunk, és ez gólokban is megmutatkozott. Külön öröm az, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a találkozót. Mindenki jól teljesített, gratulálok az egész csapatnak!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Az U15-ös csapatunk kivételével minden korosztályos együttesünk pályára lépett bajnokságában az elmúlt héten.

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Mázsás teher nélkül lövi a gólokat

Múlt héten U17-es csapatunk két meccsen is pályára lépett, melyeken sikerült mind a hat pontot begyűjtenie, ezzel a gárda – igaz egy mérkőzéssel többet játszva – a tabella élén áll az Illés Akadémia előtt.

A kis Steszli nagy napja

A kis Steszli nagy napja

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen, a Lurkó UFC ellen lépett pályára U12-es csapatunk, ahol több jó teljesítmény közül Steszli Andrásé kiemelkedett, ugyanis a támadó mesterhármast ért el.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink