Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-akadémisták a válogatottban: hat fiú, öt lány

Folyamatosan több korosztályban is képviselteti magát az ETO FC Győr és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia az utánpótlás válogatottakban.

ETO-akadémisták a válogatottban: hat fiú, öt lány
Fotó: mlsz.hu

A hazai rendezésű EB-selejtező tornára készülő férfi U19-es válogatott a horvátokkal játszott felkészülési mérkőzést. A kétszer hatvan perces összecsapáson szerephez jutott a középpályán Vitális Milán, aki a második játékrészben kapott lehetőséget, míg Ruisz Barnabás az utolsó fél órában védte a kapunkat, a 2-2-es döntetlennel végződő találkozón.

Az U17-es nemzeti csapatunk Gyulán mérkőzött meg Románia legjobbjaival. A találkozón csereként jutott szóhoz az ETO FC két játékosa, Deákovits Richárd és Tuboly Máté. A mérkőzés 2-1-es román győzelemmel ért véget.

Február 21. és 24. között Telkiben edzőtáborozik az U18-as válogatott, s ebben a korosztályban Kantó Zsombor és Erdei Milán képviseli majd az ETO-t.

A női U19-es válogatott a már korábban elhalasztott EB-selejtező elitkörére készül Lipóton. Az öt napos összetartás alkalmával a nemzeti csapat az edzések mellett játszik egy felkészülési mérkőzést az ETO FC együttesével. Turtóczki Sándor szövetségi edző csapatába öt győri játékos kapott meghívást, Vida Boglárka, Plóner Szandra, Sali Rebeka, Gaál Rebeka és Nagy Fanni személyében.

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink