Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

MAGABIZTOS GYŐZELEM HEGYKŐN

Végig vezetve, magabiztos, szép játékkal győzött az ETO Akadémia az FSC Hegykő csapata ellen a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokság 16. fordulójában. Szép volt fiúk! Csak az ETO!

MAGABIZTOS GYŐZELEM HEGYKŐN

FSC Hegykő - ETO Akadémia 1-6 (1-3)

ETO Akadémia: Ruisz – Szabados (Ignácz 59'), Pereira, Forró, Vincze, Rébék (Major 59'), Szabó T., Vitális (Tuboly 59'), Erdei, Farkas B. (Molnár 64'), Márton (Kerkez 59'). Edző: Király József.

Gólszerzők: Szalay (42') ill. Erdei (15'), Márton (21'), Farkas B. (35'), Szabó T.(47'), Vitális (54' büntetőből), Kerkez (86')

Hamar megszerezte első találatát a Hegykő ellen az ETO Akadémia, a 15.percben Szabó T. passza után Erdei Milán szerzett vezetést. Nem sokkal később, a 21. percben megduplázták az előnyt a fiatalok, Pereira beadását Márton Adrián értékesítette. A 35. percben Farkas Balázs volt eredményes, így már három góllal, megérdemelten vezetett az ETO, a hazaiak csak a 42. percben, Szalay Tamás révén tudtak szépíteni. 1-3-as állással vonultak félidőre a csapatok, Király József pedig nem cserélt az első játékrész után. Csapatunk változatanul jó játékkal folytatta, és a 47. percben újabb ETO gól született, ezúttal Szabó Tamás talált be a hegykői kapuba. 1-4! Az 54. percben Farkast buktatták a tizenhatoson belül, a játékvezető tizenegyest ítélt, amit Vitális Milán magabiztosan értékesített, 1-5! Az 59. percben négyet cserélt Király József, Szabados, Márton, Vitális és Rébék helyére Ignácz, Kerkez, Tuboly és Major érkeztek, a 64. percben pedig Molnár Máté váltotta Farkast. Az egész mérkőzésen mutatott magabiztos, szép játékra Marko Kerkez 86. percben szerzett gólja tette fel a koronát, így végül az ETO Akadémia nagyarányú győzelmet aratott az FSC Hegykő csapata ellen, ezzel a győzelemmel pedig továbbra is vezeti a tabellát. 

Király József: - A nehéz talajú pályához nagyon jól alkalmazkodtak fiatal játékosaink, szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez!

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink