Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megyerikum lehet az ETO FC - Győr plusz hetilap lapszemle

A Győri Balett, a Szent László Herma, a Fröccs, vagy épp a Győri Audi ETO KC is része a megyei értéktárnak. Szeles Szabolcs alpolgármester és Granát Gábor az ETO FC marketing vezetője a zöld fehér futball klubot is felterjesztette a megyerikumok sorába.

Megyerikum lehet az ETO FC - Győr plusz hetilap lapszemle

„A győri ETO egy történelmi értéke a városi és az országos sportéletnek, hiszen az elmúlt 117 évben rengeteg kiemelkedő sikert ért el a csapat. Bajnoki és kupa-győzelmek, BEK elődöntő, és három olimpiai bajnok válogatott, csak, hogy a legjelentősebbeket említsem.” – fogalmazott Szeles Szabolcs alpolgármester, aki Granát Gáborral, az ETO marketing vezetőjével közösen jelölte a klubot az értéktárba. „A mi barátságunk hosszú időre nyúlik vissza, összeköt minket a foci és az ETO szeretete. Mindketten úgy gondoljuk, hogy a klubnak ott a helye a megyerikumok sorában, ezért is a közös jelölés, amit nem mint az önkormányzat és az ETO képviselői, hanem mint magánemberek teszünk meg, akiknek zöld-fehér a szíve.”

Granát Gábor hozzátette, az ETO a legrégebbi városi sportegyesület, amely jelenleg kétszáz dolgozót foglalkoztat, és mintegy háromszáz gyerekkel foglalkozik. „Az utánpótlás-nevelés minőségét jól jellemzi, hogy az U19-es korosztályban öt válogatottunk van, de a többi akadémiai korosztály is sok válogatott játékossal büszkélkedhet.” Mint mondja, az ETO az elmúlt több mint egy évszázadban a város szerves részévé vált, sok értéket adott, és eredményeivel nem csak Győr, de az egész nemzet hírnevét öregbítette, ezért kezdeményezik az értéktárba való felvételt.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink