Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskinék összefogtak Doni kutya gyógyulásáért

Gyűjtést szervezett Donatellának, egy sérült kutyának a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az összegyűjtött adományt Priskin Tamás csapatkapitány adta át Kocsis Balázsnak, a Szurkolók az Állatkínzás ellen győri csoportjának vezetőjének.

Priskinék összefogtak Doni kutya gyógyulásáért
Február 6-án, szombaton az út mellett találták a sérült Donatellát, akinek a lába eltört és térdtől lefelé teljesen kicsavarodott. Ezt telefonon egyből jelezték a Szurkolók az Állatkínzás ellen nevű szervezetnek, akik azonnal segítségére is keltek a kutyusnak. A sérült kutyusról tudomást szereztek NB II-es csapatunk játékosai, akik mindenképpen segíteni szerették volna Doni gyógyulását.
Kocsis Balázs csoportvezetőtől megtudtuk, hogy a kutya túl van már egy sikeres műtéten, de a teljes gyógyulásához még rengeteg időre és pénzre van szükség. Ez utóbbiban szerettek volna támogatást nyújtani játékosaink és emiatt keresték fel Kocsis Balázst.
 
- Ismerem a Szurkolók az Állatkínzás elleni szervezet munkásságát, akikkel már korábban is kapcsolatban voltam – kezdte Priskin Tamás. - Tudomásunkra jutott, hogy Donatella milyen állapotban van, és egyből arra jutottunk, hogy segíteni szeretnénk neki. Az egész csapat partner volt a kezdeményezésben, úgyhogy boldogan segítettünk mindannyian. Próbáljuk az ilyen dolgokból is kivenni a részünket és természetesen bízunk benne, hogy ezzel az összeggel tudunk segíteni abban, hogy ez a szervezet jól működjön és Donatella minél előbb meggyógyuljon.
Ezúton szeretnénk Szurkolóink segítségét is kérni, hogy aki teheti, támogassa a szervezet munkáját és természetesem Donatella felépülését!
OTP: 1173 7007 2372 0929 0000 0000
BIC(SWIFT) kód:OTPVHUHB
IBAN: HU71 1173 7007 2372 0929 0000 0000
Megjegyzésbe: Donatella vagy Doni

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink