Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csató: megpróbáltunk rendet tenni a fejekben

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Nyíregyházára látogat a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A vasárnap 14 órakor kezdődő találkozón együttesünk abban a reményben lép pályára, hogy tovább növeli pontjai számát. (A mérkőzésről a hazai csapat élő közvetítést biztosít, aminek elérhetőségét a későbbiekben közöljük)

Csató: megpróbáltunk rendet tenni a fejekben

Csapatunk múlt héten, hazai pályán a Dorogi FC-vel játszott 1-1-es döntetlent. A pályán látottakkal nem volt elégedett a szakmai stáb, ezért egész héten azon dolgoztak, hogy kijavítsák a hibákat, és újra azt a csapatot lássuk a következő mérkőzésen, amelyik a Pécs elleni meccsig volt. Vasárnapi összecsapásunk egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, hiszen ahhoz a Nyíregyházához látogatunk, amely egy nagyon stabil és agresszív csapat. Soron következő ellenfelünk a tabella tizedik helyén áll, ugyanúgy harminchárom pontot gyűjtve, mint az ETO FC. Huszonnégy mérkőzéséből kilencet megnyert, hatszor játszott döntetlent és kilencszer szenvedett vereséget, tehát ezek a statisztikái is ugyanolyanok, mint nekünk. A két együttes tavaly augusztus végén találkozott egymással utoljára az ETO Parkban, akkor Priskin Tamás 91. percben szerzett találatával 1-0-ra megnyertük a mérkőzést. Csató Sándor vezetőedző – aki ezúttal nem számíthat Királyra, Vashkebára, Szimcsora, Szuhodovszkyra, Bagira és Szalkára - ezúttal is bízik benne, hogy újra azt a csapatot látja viszont a pályán, amelyik az ősz végén eredményes futballt játszott.

Az elmúlt két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztük – kezdte Csató Sándor. – A Soroksár elleni vereség után szerettünk volna a Dorog ellen győztesen levonulni a pályáról. Ez nem sikerült, mert a játékunk nem olyan volt, amilyet szerettünk volna. Nagyon szétszórtak voltunk és sok volt a „csapkodás”. Úgy gondolom, örülhettünk az egy pontnak, de most ezen a héten már előre kellett tekintenünk. Megpróbáltunk a fejekben rendet tenni, kicsit más irányt próbálunk venni. A heti edzésmunkával elégedett vagyok, remélem ez hétvégén a Nyíregyháza ellen vissza is köszön, meg tudjuk mutatni, hogy változott a csapat akár hozzáállásban, akár mutatott játékban. Egy olyan ellenféllel állunk szemben, amely nagy tervekkel indult a nyáron, akár még a feljutásban is reménykedett, de ehhez képest annyira nem szerepeltek jól. Az utóbbi mérkőzéseken náluk is elég sok volt a hiányzó, szinte nem is volt állandó kezdőcsapatuk. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy hazai pályán nagyon veszélyesek, vannak jó játékosaik, úgyhogy kemény meccsre készülünk. A pálya talaja minden bizonnyal nem lesz túl kedvező, ezt meg kell tudnunk oldani akár úgy, hogy más stílusban játszunk. Elsősorban játszani szeretnénk a futballt, de ha kell, akkor egy harcosabb, agresszívabb futballt alkalmazunk. 

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink