Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Modern buszok a győri utánpótlásnak - Kisalföld lapszemle

Nemrég két vadonatúj autóbusszal lett gazdagabb a WKW ETO FC Győr akadémiája, amelyeket tegnap ünnepélyes keretek között adott át a klubvezetés. A sajtótájékoztatón Soós Imre, a Rába-parti egylet ügyvezető igazgatója folyamatos fejlesztésekről számolt be, amelynek egyik állomása volt a gépjárművek vásárlása.

Modern buszok a győri utánpótlásnak - Kisalföld lapszemle

„Nagy köszönet jár a magyar kormánynak, amely az elmúlt időszakban az akadémiák támogatására lehetőséget adott. Nagy öröm számunkra a két új autóbusz vásárlása, ugyanis ilyen nagyon régen volt az ETO FC életében. Ez jelentős költségcsökkentést tesz lehetővé a klub számára, hiszen nem kell bérleti díjat fizetnünk az autóbuszok bérléséért” – emelte ki Soós Imre.

Az ügyvezető hozzátette: az akadémia vonatkozásában nagyon komoly fejlesztések vannak folyamatban a klubnál.

„Folyamatosan fejlődnek a tárgyi feltételek és nagyjából nyár közepére érjük el azt a szintet, hogy teljesen megújul az akadémiánk. Innentől kezdve a sportolóknak és a kollégáknak ténylegesen csak a minőségi munkára, valamint a minőségi játékosok nevelésére kell fókuszálniuk.”

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő elmondta, hogy a győri a kormány döntésének értelmében kiemelt lett kiemelt akadémia, ezért kiemelt támogatást is kap.

„Természetesen ehhez a háttérben megfelelő szakmai munka és utánpótlásképzés szükséges. A milliárdos nagyságrendű akadémiai támogatás egyik fő állomáspontja az autóbusz vásárlási lehetőség, amivel a költségek is csökkenek. Az akadémián nevelkedő több száz növendék így jó minőségű autóbuszokkal tud más településekre, idegenbeli mérkőzésekre utazni.”

A kulcsokat Harani Viktória, a B Euro Car Kft. ügyvezetője adta át az akadémisták jelenlétében Soós Imrének, s a sportsikerek mellett balesetmentes közlekedést kívánt.

A legújabb spanyol gyártmányú Irizar I6 és MAN Lion's Coach típusú autóbuszok valóban impozáns látványt nyújtanak. A fiatal játékosok tetszését is elnyerték, akik azonnal birtokba vették a legmodernebb technológiákkal felszerelt gépjárműveket. Az autóbuszok valóban minden igényt kielégítőek: a komfortos, bőrözött ülésekhez konnektorokat és USB töltőket is beszereltek, emellett tévé, valamint hűtővel, mikróval és kávéfőzővel felszerelt konyha is található bennük.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink