Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tizenhat évesen kapott profi szerződést

Ismét egy tehetséges akadémista kapott profi szerződést a WKW ETO FC Győr labdarúgócsapatánál, Tuboly Máté személyében.

Tizenhat évesen kapott profi szerződést

A még csak tizenhat esztendős Tuboly Máté – édesapja az egykori kitűnő élvonalbeli labdarúgó, aki jelenleg az győri akadémia igazgatója, Tuboly Frigyes - alapembere U19-es csapatunknak. Fiatal kora ellenére megbízhatóan szerepel a középpályán és jól teljesít az idősebbek között. Máté jelenleg az U17-es válogatott tagja, a napokban pályára lépett a Románia ellen játszott korosztályos mérkőzésen. A tehetséges középpályás 2024 nyaráig írt alá az ETO FC-hez.

A Vasas Kubala Akadémiától kerültem az Győrbe, ami egy nagyon jó döntésnek bizonyult – kezdte Tuboly Máté. - Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapatban kaphattam meg első profi szerződésem, mint az ETO. Szeretném ezt a pályán meghálálni, a jövőben a legnagyobb célom, hogy tovább fejlődhessek – ezt eddig a klub minden szempontból biztosította számomra -, s ezáltal a csapat segítségére lehessek. Az akadémiától elkezdve, a második csapaton keresztül, és ha úgy adódik, akkor a felnőtt együttesben szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani. Természetesen később külföldön is szeretném megmérettetni magam, de jelenleg csak az ETO jó szereplésére koncentrálok!

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink