Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hegykőn sem hibázhatnak az akadémistáink

A megyei I. osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia együttese, szombaton 15 órakor, Hegykőn lép pályára az újabb győzelem reményében.

Hegykőn sem hibázhatnak az akadémistáink

Akadémistáink jól kezdték a tavaszi szezont, hiszen az őszről elhalasztott mérkőzésükön, múlt héten hazai pályán, a Gönyű csapatát verték 3-0-ra nagy fölényben játszva. Szombaton már jön is a következő megmérettetés, fiataljaink Hegykőn lépnek pályára. Soron következő ellenfelünk tizenhárom lejátszott mérkőzésén négy győzelem és három döntetlen mellett hatszor szenvedett vereséget, s ezzel jelenleg a tabella tizenkettedik helyén áll. Király József edző ezúttal is a győzelem reményében küldi pályára csapatát.

Ismét egy küzdős, agresszív ellenféllel találkozunk - kezdte Király József. - Abból is kifolyólag nehéz mérkőzésre számítunk, hogy mindkét csapatnak a pálya talajához is kell majd alkalmazkodni. Természetesen, mint az eddigi mérkőzéseinken, most is a győzelemért játszunk. Keretünk ismét az utolsó nap fog eldőlni, nagyban függ, hogy Csató Sándor vezetőedző kikre tart igényt Nyíregyházán, az NB II-es együttesben.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink