Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A vírus elvette a koronát

… egyébként 2020 a sport éve lett volna: olimpia, labdarúgó EB, és még bőven sorolhatnánk! Nem lenne rövid, de jött a Covid!

A vírus elvette a koronát

Sportvezetők, edzők, játékosok, szurkolók mindannyian kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. A legnagyobb bajnokokat is legyőzte a vírus, a vírustól való félelem!

Nekünk is volt, van az ETO FC-nél egy kis bajnokcsapatunk, amely a magyar U19-es pontvadászat aranyérmeseként, jogot szerzett az ifjúsági BL-ben való indulásra. Sporttörténeti pillanat, s természetesen nagyon várta mindenki a klub háza táján. Győri futballisták európai sztárcsapatok ellen…

Aztán jött a hír az UEFA-tól a halasztásról, majd az új lebonyolítási formáról, még végül meg lett a sorsolás. Elkezdődött a lázas készülődés, már szinte minden a helyén volt, amikor… Nos, a nemzetközi szövetség úgy döntött, nem kockáztat, elmarad az idei ifi BL-sorozat! Néhány hete még a „mosolyországa” volt az az öltöző, amely most inkább egy siralomházra hasonlít.

Srácok, nagyon sajnállak, nagyon sajnálunk benneteket! A bravúros bajnoki teljesítményetek megkoronázása az ifi BL-szereplés lett volna, de a vírus közbelépett, elvette azt, ami pedig nagyon kijárt! Az ETO a 117 éves múltjában sok-sok sikert és kudarcot  megélt, túl élt, így nem kérdés, sem a vírus, sem ez a trauma nem győzheti le! Mit is skandáltak a szurkolóink a legnagyobb bajban? „Sose halunk meg!”

A győztesek olyan vesztesek, akik felálltak, és újra megpróbálták! Hajrá fiúk, egyszer már sikerült…! (HCSA)

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink