Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Harcos meccsen három pont

A 11. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta szerdán az ETO FC Győr U19-es gárdája az Illés Akadémia ellen, ahol egy kiélezett meccsen ugyan, de megérdemelten győzött csapatunk.

Harcos meccsen három pont

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-0 (0-0)

Győr, ETO Park, zárt kapuk mögött. V.: Major.

ETO FC Győr: Kantó – Szabados, Pereira, Wágenhoffer, Tamás, Hanzli, Lacza, Molnár R. (Karvaj 46’), Erdei, Farkas B., Szalka (Ignácz 56’). Edző: Tóth László.

Gsz.: Farkas B. (63’).

Csapatunkból hiányzott a mérkőzésen Ruisz Barnabás és Vitális Milán, akik az U19-es válogatott összetartásán készülnek Horváthország korosztályos nemzeti együttese ellen, és Tuboly Máté, aki pedig az U17-es válogatottban szerepel, ők Romániával csapnak össze.

Az ETO FC egy nagyon masszív és harcias gárdával találkozott. Ugyan a vendégeknek is volt lehetőségük a gólszerzésre, ettől függetlenül, ha minimális különbséggel is, de megérdemelten nyertük meg a találkozót, és továbbra is vezetjük a bajnokságot.

Tóth László: - Nehéz mérkőzést játszottunk, de azt gondolom, hogy mi tettük magunknak azzá. A rengeteg kihagyott helyzet a végén majdnem megbosszulta magát, de igazságtalannak éreztem volna, ha nem nyerjük meg a meccset. A játék képe alapján abszolút mi irányítottunk, helyzeteket alakítottunk ki, kapufákat rúgtunk, úgyhogy ezek fényében megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink