Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

A felkészülés szempontjából nagyon hasznos edzőmeccseken vannak túl utánpótlás korosztályaink, U14-es és U19-es leány csapataink pedig már az ősszel elmaradt bajnoki mérkőzéseket pótoltak az elmúlt héten.

Utánpótlás-híradó
U19 (előkészületi)
 
Komárom (NB III) – ETO FC Győr 1-2 (0-1) (1-1)
 
Komárom, Czibor Zoltán Városi Sporttelep.
 
ETO FC Győr: Ruisz (Kantó) – Ignácz, Wágenhoffer (Hanzl), Molnár, Tamás (Kovács Z.), Múcska (Rébék), Szabó T. (Lacza), Vitális (Tuboly), Erdei (Sipőcz), Farkas B. (Márton), Szalka (Major). Edző: Tóth László.
 
Gsz.: Wágenhoffer, Farkas B.
 
Tóth László: - Úgy gondolom, hogy végig uraltuk a mérkőzést, de sajnos néha előfordultak elcsúszások a védekezésünkben, ami után egy alkalommal hatalmas bravúrt kellett végrehajtania Ruisznak. Az első harmadban nagyon mélyen kezdtük meg a védekezést, és a tengelyben középen le-le maradtunk. Összességében viszont az irányításunk alatt tartottuk a találkozót, mind a három harmadban, ha kicsit jobban koncentrálunk az ellenfél kapuja előtt, és az utolsó passzoknál, akkor nagyobb különbséggel is megnyerhettük volna az összecsapást. A pontrúgásokat viszont most már gyakorolnunk kell, mert folyamatosan párharcokat veszítünk.

 
U17 (előkészületi)
 
MOL Fehérvár FC - ETO FC Győr 1-5 (1-2)
 
Székesfehérvár, MOL Sóstói Stadion.
 
ETO FC Győr: Mátyus (Kiss) – Bognár (Deákovits), Tullner, Csáki (Óvári), Demkó (Kanyó), Vingler (Tóth), Urblik, Németh (Rubos), Huszár, Mázsás (Bartossik), Mitring (Kulifay). Edző: Laczkó János.
 
Gsz.: Mázsás 2, Urblík, Németh, Bartossik.
 
Laczkó János: - Mindkét csapat bátran felvállalta a támadójátékot. A védekezésben még tudunk hova fejlődni, mind egyénenként és csapatként. A támadó zónában a korábbiakhoz képest gyorsabban játszottunk, ezért nem tudtak minket leütközni, és ezáltal folyamatos futásra tudtuk kényszeríteni az ellenfelet. Ezek segítettek minket támadásban a lehetőségek, gólok kialakításában.
 
U16 (előkészületi)
 
MTE U19 - ETO FC Győr 1-0 (1-0)
 
Mosonmagyaróvár, Witmann park.
 
ETO FC Győr: Mészáros - Maxim (Rúzsás), Horváth, Kulcsár, Török (Koblinger), Fekete, Balogh, Bánáti (Zsédely), Moharos (Bartossik), Bajtel (Rubos), Balajthy (Bíró). Edző: Bognár Zsolt.
 
Bognár Zsolt: - Nagyon hasznos és fizikálisan kemény mérkőzést játszottunk a két-három évvel idősebb játékosokból álló hazai csapat ellen. Ennek ellenére nagyon bátran, és folyamatos nyomás alá helyezve az ellenfelet, nagy lelkesedéssel játszottunk. Sok esetben eltüntettük a fizikai különbséget, és több szép támadást vezettünk, de gólt nem sikerült szerezni. A védekezésünk kisebb hibákat leszámítva rendben volt, igaz ebből egyet kihasznált ellenfelünk, és megnyerte a mérkőzést, amihez gratulálunk. Csapatom előtt le a kalappal!
 
 
U15 (előkészületi)
 
MTE U16 – ETO FC Győr 4-5 (1-2)
 
Mosonmagyaróvár, Witmann Park.
 
ETO FC Győr: Horváth – Selyem (Póczik), Jankovics, Mészáros, Csorba N., Gönye, Herczeg, Rátonyi, Tollár, Boda, Vukk. Edző: Balogh Zoltán.
 
Gsz.: Tollár 2, Csorba, Rátonyi, Herczeg.
 
Balogh Zoltán: - Fizikálisan erős, jól szervezett csapatot sikerült legyőznünk. Szépen felépített akciók után szereztük góljainkat.
 
 
U14 (bajnoki)
 
ETO FC Győr – FTC 2-2 (0-0)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Kocsis – Csorba D., Varga M., Csorba N., Garai, Árpási (Szerémi), Beődi, Varga M., Szecsődi B. (Gueth), Szép, Barna, Tóth. Edző: Tuifel Péter.
 
Gsz.: Szép, Barna.
 
Tuifel Péter: - Nagy iramú mérkőzést játszottunk az FTC-vel, amelyen jól játszottunk és közelebb álltunk a győzelemhez, azonban ellenfelünk az utolsó utáni percben, egy büntetőből egyenlíteni tudott.
 
 
U13 (előkészületi)
 
ETO FC Győr – DVTK 1-4 (1-1)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Szabó K. – Járeb, Bősze, Mészáros, Lukácsy, Somogyi, Czuppon, Algács, Méhes, Pázmány, Szabó L. Csere: Hajczinger, Kern. Edző: Sárközi Attila.
 
Gsz.: Szabó L.
 
Sárközi Attia: - Főként az első félidőben sikerült kontroll alatt tartanunk az ellenfelet. A második félidőben kicsit elfáradtunk és lassan gondolkodtunk, rossz döntéseket hoztunk néhány játékhelyzetben, amiből az ellenfél kontrázni tudott és gólokat lőtt.
 
 
U13 (előkészületi)
 
ETO FC Győr - Honvéd MFA 0-3 (0-2)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Hajczinger B. - Csizmazia Á., Prettenhoffer M., Bősze L., Lukácsy M., Kim Jun, Molnár Z., Czuppon B., Szecsődi M., Szabó L., Pázmány. Csere: Havasi Cs., Pomper P., Borbély L., Algács N., Csiszár-Peidl D., Kern D., Ferenczi Zs. Edző: Sárközi Attila.
 
Sárközi Attila: - Az egész mérkőzés során nagy nyomást helyezett ránk a Honvéd, amiből nagyon kevésszer tudtunk jól kijönni, és abból támadást kezdeményezni.
 
 
U12 (előkészületi)
 
ETO FC GYŐR - DVTK 3-2 (1-1)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Deli – Pécskai, Makkos, Csernyi, Béres, Mitring, Ölbei, Kiss B., Kovács B. Csere: Kun-Putics, Vitális, Adi, Bodó, Mészáros, Steszli. Edző: Bordás Csaba.
 
Gsz.: Kovács B., Steszli, Pécskai.
 
Bordás Csaba: - Egy jó, agresszív letámadást játszó csapattal találkoztunk, ami meglepett minket, ezért sok hibával játszott a csapat, de az is hozzátartozik a tényekhez, hogy többször mérkőztünk nagypályán, és már kinőttük a hátsó műfüvest. A második félidőben már jobban ment a játék, és ez eredményben is megmutatkozott, így a végén csak kozmetikázni tudott a Diósgyőr.
 
 
U12 (előkészületi)
 
ETO FC GYŐR - Honvéd MFA 0-3 (0-2)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Deli P. - Pécskai Cs., Makkos Á., Béres B., Vitális N., Adi M., Kiss B., Ölbei B., Steszli A., Mészáros Zs. Csere: Bodó L., Kovács B., Kun-Putics B., Bognár Á. Edző: Bordás Csaba.
 
Bordás Csaba: - Ma sajnos csak ennyire voltunk képesek, de örültem, hogy a hiányzókat tudtuk pótolni, így is volt időszak, mikor megfordíthattuk volna a meccset.
 
 
Leány U19 (bajnoki)
 
ETO FC Győr – Haladás Viktória 1-1 (1-0)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Borók (Óvári) - Kránicz, Virág, Maráz, Fülöp D., Pacsuta, Fülöp, Feketevizi (Rozs), Győri, Szatmári, Tóth S. (Szabó F.). Edző: Süle János.
 
Gsz.: Győri.
 
Süle János: - Nagyon jó iramú, és színvonalas mérkőzést játszott a két csapat. Statisztikai mutatók alapján mindkét félidőben felénk billent a mérleg nyelve, az ellenfél csak a mérkőzés rövid szakaszaiban tudott e téren fölénk kerekedni. Több ígéretes támadásunk is volt, de ezekből nem sikerült a gólszerzés, majd az első félidő derekán egy sarokrúgásból sikerült előnyt szereznünk. A hátralevő időben voltak még lehetőségeink, de nem jött össze a második találat. A második játékrész hasonló képet mutatott, de a 75. percben sajnos egyenlíteni tudott a Haladás. Az utolsó negyedórában mindkét csapat rákapcsolt, és a győzelemre hajtott, ekkor egy nagyon lüktető, nyílt sisakos játék alakult ki, de gól már nem született, így mindent összevetve, igazságos döntetlen lett a vége.
 
 
Leány U19 (bajnoki)
 
ETO FC Győr - KÉSZ-Szent Mihály 4-4 (4-0)
 
Győr, ETO Park.
 
ETO FC Győr: Bokros (Óvári) - Kránicz, Virág, Maráz (Altricter), Fülöp D., Fülöp H., Sali, Plóner, Nagy K. (Tóth S.) Vida, Feketevizi (Zsédely). Edző: Süle János.
 
Gsz.: Feketevizi 2, Sali 2.
 
Süle János: - Úgy indult a mérkőzés, ahogy elterveztük, mi domináltunk, jól játszva, látványos támadásokat vezetve, szép gólokat szereztünk és négygólos előnyre tettünk szert a szünetig. A második játékrész is hasonlóan indult, voltak helyzeteink, de nem tudtunk betalálni. A hatvanadik perctől aztán olyan események indultak el, amelyek addig egyáltalán nem voltak bent a mérkőzésben! Szinte a semmiből, tíz perc alatt, háromszor is sikerült betalálni a Szegednek. Egy gólra kopott az előnyünk, mentális fordulatot vett a találkozó, ekkor egy kis pánikhelyzet uralkodott el a csapaton és ebből kifolyólag egyenlíteni is sikerült az ellenfelünknek! Ezután újra összeszedték magukat a lányok, kiegyenlített lett a játék, újra voltak helyzeteink, sőt meccslabdánk is, de már nem sikerült gólt szereznünk, így sajnos meg kellett elégednünk a döntetlennel. Azt gondolom, hogy ez a mérkőzés megtanította nekünk foci egyik örök törvényét, ami így szól: bármi is az eredmény, a mérkőzés addig tart, ameddig a játékvetető le nem fújja!

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink