Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelemmel hangolt az ifi csapat a BL-re

Kedden délelőtt, nagyon rossz időjárási körülmények között szerepelt felkészülési mérkőzésen U19-es csapatunk, ahol az NB III-as Komárom gárdáját győzte le idegenben 2-1-re.

Győzelemmel hangolt az ifi csapat a BL-re

Komárom (NB III.) – ETO FC Győr U19 1-2 (0-1) (1-1)

Komárom, Czibor Zoltán Városi Sporttelep.

ETO FC Győr: Ruisz (Kantó) – Ignácz, Wágenhoffer (Hanzl), Molnár, Tamás (Kovács Z.), Múcska (Rébék), Szabó T. (Lacza), Vitális (Tuboly), Erdei (Sipőcz), Farkas B. (Márton), Szalka (Major). Edző: Tóth László.

Gsz.: Wágenhoffer, Farkas B.

Az ETO FC Győr U19-es csapata kedden délelőtt edzőmérkőzésen lépett pályára az NB III-as Komárom ellen. A hazaiak Bozsik Péter, korábbi szövetségi kapitány vezetésével a harmadosztály középmezőnyében foglalnak helyet. Ificsapatunk a Bajnokok Ligája selejtezőjére is keményen készül, ezért Tóth László edző több taktikai variációt is kipróbált a háromszor harminc perces mérkőzés során. A játék képe, és a helyzetek száma alapján akár nagyobb különbségű győzelmet is arathatott volna az ETO.

Tóth László: - Nem túl kedvező időjárási körülmények között játszottunk az NB III-as Komárom csapatával. A csúszós pálya mellett a nagy hideggel is meg kellett küzdenünk. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy végig uraltuk a mérkőzést, de sajnos néha előfordultak elcsúszások a védekezésünkben, ami után egy alkalommal hatalmas bravúrt kellett végrehajtania Ruisz Barnabásnak. Összességében az irányításunk alatt tartottuk a találkozót, mind a három harmadban, ha kicsit jobban koncentrálunk az ellenfél kapuja előtt, akkor nagyobb különbséggel is megnyerhettük volna az összecsapást.

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink