Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Egy gyors gól döntött

ETO Akadémia – III. Kerületi TVE 0-1 (0-1)

Győr, ETO Park, zártkapus mérkőzés.

ETO Akadémia: Ruisz – Szabados, Karvaj, Pereira, Tamás (Kerkez 67’), Szabó, Vitális, Szalka (Orosz 70’), Sipőcz (Márton 60’), Erdei, Farkas (Batrik 75’). Edző: Király József.

III. Kerületi TVE: Jeszenszky – Bori, Erdei, Opavszky, Németh, Szalai, Tamási, Rabatin, Czvitkovics, Borvető, Remili. Edző: Kemenes Szabolcs.

Gsz.: Czvitkovics (5’).

A mai felkészülési mérkőzésen az ETO Akadémia ellefele az NB III Nyugati csoportjának éllovasa, a rutinos, volt válogatott játékosokat felvonultató III. Kerületi TVE volt. A jó iramú találkozón az ötödik percben egy védelmi hibát követően Czvitkovics góljával megszerezte a vezetést a III. Kerület, ezután volt több egyenlítési lehetősége is az ETO Akadémiának, de sajnos nem született hazai gól.

A második félidőben mezőnyfölényben játszotta az ETO, sok lehetőséget dolgoztak ki, de nem sikerült egyenlíteni, így győzött a rutinos harmadosztályú csapat az ETO Akadémia fiataljai ellen.

Király József: - Jó mérkőzést játszottunk az NB III Nyugati csoport listavezetője ellen, a korai gól ellenére megvoltak a lehetőségeink mindkét félidőben a gólszerzésre, de sajnos kimaradtak. Sok ilyen meccs kell a fiataljainknak, hogy beleszokjanak a felnőtt futballba, ahol ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, akkor ezek a mérkőzések győzelemmel fognak végződni.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink