Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Célegyenesbe ért csapatunk téli felkészülése. Hátra van még két mérkőzés, amely komoly erőfelmérő lesz az együttesnek, hiszen szombaton a nemzetközi porondon is érdekelt, korábbi játékosunkat, Kalmár Zsoltot is foglalkoztató dunaszerdahelyi DAC lesz az ellenfél, míg vasárnap az NB III-as III.Kerület ellen a  felvidéki mérkőzésen kevesebbet játszók jutnak szóhoz. Csató Sándor vezetőedző már nagyjából a komplett csapatát tudja pályára küldeni, így ezek nagyon hasznos kilencven percek lesznek. Három komoly sérültje van az ETO-nak: Király Botond az idei szezonban már nem játszhat, Vashkeba Vasyl Újpesten szenvedett részleges keresztszalag-szakadást, amit műteni kell, míg Szuhodovszki Soma szintén operáció előtt áll, neki a térdével vannak problémák, ezáltal rá is hosszabb kihagyás vár.

A négyhetes felkészülés, amiből az utolsó hét már a bajnokira való hangolódás, a végéhez közeledik – kezdte Csató Sándor. - Ami kissé zavaró volt az alapozás alatt, azok a sérülések. Sajnos ebben az időszakban a talaj miatt előfordulhatnak kisebb-nagyobb sérülések, hiszen folyamatosan váltakozott a füves és a műfüves borítás a programunkban. Ettől függetlenül a keret már összeállt, a jövő heti bajnokira a komolyabb sérülteket leszámítva mindenki százszázalékos lesz. Előtte még most hétvégén két felkészülési mérkőzés vár ránk. Szombaton a Dunaszerdahely, ami egy komoly erőfelmérő lesz részünkről, hiszen egy európai kupában induló csapattal találkozunk. Bízom benne, hogy vagyunk már olyan állapotban, hogy egy héttel a bajnoki rajt előtt ezt a mérkőzést jó állapotban tudjuk lehozni. Itt nagyjából a kezdőcsapat fog felállni. Másnap a III. Kerület ellen azok fognak szerepet kapni, akik előtte kevesebbet játszottak. Úgy gondolom ezen a hétvégén mindenkinek meglesz a kilencven perces meccsterhelése. Hétfőn pihenőnap következik, keddtől pedig már minden idegszálunkkal a Pécs elleni bajnokira koncentrálunk. A hosszabb kihagyást igénylő sérültjeinken kívül Lipták Zoltánnak van egy kisebb húzódása, de ő kedden már a vakbéllel műtött Vankó Imrével együtt becsatlakozik majd a munkába.

A DAC elleni mérkőzésünket a hazai csapat élőben közvetíti, ami az alábbi linken lesz megtekinthető:

Itt követheti élőben a DAC-Győr edzőmérkőzést » FC DAC 1904 Dunajská Streda

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink