Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Az ifi BL-re is készül az ETO Akadémia

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a megyei I. osztályban és az ifjúsági bajnokságban egyaránt éllovas ETO Akadémia együttese. Fiataljaink Pápán, az NB III-as Perutz FC csapatát győzték le 2-1-re.

Az ifi BL-re is készül az ETO Akadémia

Több szempontból is hasznos mérkőzést játszott szerda délben az ETO Akadémia csapata Pápán. Egyrészt nagyon hasznos volt a bajnokságra nézve, hiszen fiataljaink megmérkőzhettek egy magasabb osztályban szereplő csapattal, másrész pedig Tóth László edző felmérhette, milyen gárdával vághat neki az ifjúsági Bajnokok Ligája selejtezőjének. Ezáltal az U19-es gárda kiegészülhetett azokkal a 2001-es születésű játékosokkal, akik a bajnokságban már nem, de a BL-ben viszont pályára léphetnek. Ilyen játékos Múcska Viktor is, aki a Pápa ellen bő egy órát töltött a pályán.

Véleményem szerint, első felkészülési mérkőzésnek tökéletes volt – kezdte Múcska Viktor. – Próbáltuk azt játszani, amit az edző kért tőlünk, és amit edzéseken begyakoroltunk. Voltak a meccsnek olyan periódusai, amikor kimondottan jól ment a játék, szép labdakihozatalokkal és támadás felépítésekkel. A helyzetkihasználással viszont adódtak gondok, de ezeken dolgozunk még, úgy gondolom, jó eredményeket fogunk elérni ezzel a csapattal. Izgatottan várjuk már az ifjúsági Bajnokok Ligája sorsolást, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen együttessel kerülünk szembe. Egyértelmű célunk, hogy minél jobban szerepeljünk, és arra koncentrálunk, hogy az első körből továbbjussunk.

További híreink

Priskin gólja három pontot ért

Priskin gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a DEAC gárdáját fogadta az ETO Parkban, ahol Priskin Tamás első félidőben szerzett találatával megnyerte a mérkőzést.

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

ÉLŐBEN: WKW ETO FC Győr-DEAC

Kedves Szurkolók! Az alábbi linken élőben nézhetitek a DEAC elleni bajnoki mérkőzésünket!

Péntek esti gólzápor

Péntek esti gólzápor

A megyei I. osztályban éllovas ETO Akadémia hazai pályán fogadta a Kapuvár gárdáját. A péntek este lejátszott mérkőzésen fiataljaink magabiztos, 10-0-s győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink