Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Több utánpótlás csapatunk is lejátszotta első felkészülési mérkőzését a téli időszakban. A pályára lépő csapataink mindegyike győztesen hagyta el a játékteret.

Utánpótlás-híradó

U16

MTE U17 – ETO FC Győr 0-12 (0-2)

Mosonmagyaróvár, Vitman park.

ETO FC Győr: Csáktornyai (Huszár) – Kelemen (Török), Horváth, Kulcsár (Maxim), Kráz (Koblinger), Balogh (Fekete), Sós (Varga), Bánáti (Zsédely), Moharos (Ruzsás), Bajtel, Balajthy (Bíró). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Zsédely 4, Bajtel 4, Bíró 2, Ruzsás, Varga.

Bognár Zsolt: - Egész mérkőzésen nagy fölényben játszottunk, de az első félidőben sok volt a pontatlanság és technikai hiba a játékunkban. A második félidőben pontosabban játszottunk és sok szép támadást vezetve, szép gólokat szerezve megérdemelten nyertük. Első mérkőzésnek elfogadható volt, de helyén kell kezelünk ezt a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak!

U15

ETO FC Győr – Üstökös U16 7-0

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Maszlavér, (Horváth), Csorba D, Umathum (Jankovics), Mészáros, Selyem (Póczik), Herczeg, Majoros (Rátonyi), Bakó (Tollár), Berki (Demkó), Szép (Hancz), Schmáler (Vukk). Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Szép (3), Umathum, Berki, Rátonyi, Csorba D.

Balogh Zoltán: - Egész mérkőzésen védekező csapat ellen jó ritmusban, hatékonyan játszottunk.

 

U14

Veszprém – ETO FC Győr 0-7

Veszprém

ETO FC Győr: Papp (Kocsis) – Zója, Varga (Török), Szecsődi B., Garai, Árpási K., Pénzes (Soltész), Varga M. (Beődi), Herczeg (Nagy), Tóth, Gueth (Barna). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Tóth (4), Beődi (2), Garai.

Tuifel Péter: - Havas pályán egy szervezett csapat ellen játszottunk, aminek az elején nehéz volt megbontani a védelmét. Jó játék mellett aztán az első félidő végén sikerült ezt megtenni, és utána belelendültek a srácok a gólszerzésbe is.

 

U13

FTC – ETO FC Győr 3-7

Budapest, Népliget

ETO FC Győr: Hajczinger B. - Csizmazia Á. Prettenhoffer M., Mészáros Á., Kim jun., Somogyi Á., Csiszár-Peidl D., Molnár Z., Szecsődi M., Méhes D., Borbély L., Csere: Havasi Cs., Tóth M., Szabó K. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Szecsődi (2), Méhes (3), Tóth, Molnár.

Sárközi Attila: - Háromszor harminc percet játszottunk egy szervezet és erős csapat ellen. Végig szépen játszva, helyzeteket kialakítva játszottunk. Szép támadásokból tudtunk gólokat szerezni. A védekezésünket és az egyéni hibákat kell kijavítanunk! Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a küzdeni akaráshoz! Jobbulást a két sérültünknek!

 

U12

FTC – ETO FC Győr 2-3

Budapest, Népliget

ETO FC Győr: Lengyel H - Pécskai, Csernyus, Bősze, Kun-Putics, Mitring, Kiss, Mészáros Zs., Kovács B, Csere: Deli, Adi, Vitális N., Bodó, Steszli A, Makkos, Ölbei. Edző: Bordás Csaba.

Bordás Csaba: - Nagyon jól kezdtünk, az első félidőben nagy volt a különbség játékban a javunkra. A második és a harmadik játékrészben lassan elfáradtunk, több hibát elkövetve 3-2-es győzelmet arattunk, egy masszív csapat ellen.

További híreink

Utánpótlás bajnokságok: következik a rájátszás
Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Sikerre éhes tinédzserek - Kisalföld Focimagazin lapszemle

Izgalmas hetek előtt áll az ETO FC nagyszerűen teljesítő U19-es együttese: helyt kell állnia a jelenleg is futó hazai bajnokságban, miközben a játékosai egy része a klub NB II-es, illetve megyei első osztályú csapatában szerepel.

Bajtel-tripla Angyalföldön

Bajtel-tripla Angyalföldön

Múlt héten a Vasas Kubala Akadémia vendégeként lépett pályára az ETO FC Győr U16-os labdarúgócsapata a bajnokság kiemelt csoportjában, ahol Bajtel Botond mesterhármasának köszönhetően, 3-1-re verte az angyalföldi együttest.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink