Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb akadémista profi szerződéssel

Újabb tehetséges akadémista kapott profi szerződést Szabados Attila személyében a WKW ETO FC Győr csapatánál.

Újabb akadémista profi szerződéssel
A tizennyolc esztendős védő, aki ebben a szezonban két alkalommal (A Haladás ellen kezdőként a bajnokságban és a Soroksár ellen csereként beállva a kupában) szerepelt már a felnőtt csapatban, megbízható és jó játékával kiérdemelte, hogy profi szerződést kapjon a klubnál.
- Nagyon örülök, hogy aláírhattam a szerződést egy ilyen nagy múltú csapatnál – kezdte a fiatal hátvéd. - Azon leszek, hogy megháláljam ezt a hatalmas lehetőséget. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni és hosszú távon beverekedni magam a csapatba.

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink