Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Presztízsmeccs lesz a holnapi

A két évvel ezelőtti feljutása óta egyetlen egyszer gyűjtötte be a három pontot a Haladás ellenünk, az újonccal játszott első meccsünkön, Szombathelyen vereséget szenvedtünk, amit egy döntetlen, most ősszel pedig egy vereség követett. Az újabb presztízs meccsen csak egy cél lehet, bár nem lesz könnyű dolga Pintér Attilának, már csak azért sem, mert most sem számíthat összes játékosára.

A Győri ETO FC várható kezdőcsapata: Stevanovic, Babic, Fomumbod, Fehér, Szabó, Koltai, Kiss M., Pilibaitis, Kink, Nicorec, Aleksidze

 

 

„Erősnek kell lennünk az első légióban és akkor biztos vagyok benne, hogy nem marad el az itthoni siker. Holott tudjuk, hogy a Videoton és a DVSC csapata is nehezen tudta feltörni az ellenfelet, remélem nekünk könnyebben sikerül majd.” – mondta el a délutáni edzése előtt Pintér Attila.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink