Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Ezúttal nem jött a meglepetés

A Simple Női Liga 11. fordulójában csapatunk a bajnokesélyes Ferencváros otthonába látogatott. Habár az edzéseket már megkezdték a betegségből visszatérők, de olyan állapotba még nem kerültek, hogy a mérkőzésen is pályára tudjanak lépni, így ismét egy nagyon fiatal gárda futott ki a fővárosi csapat ellen szombaton délután. A nagy játékerőt képviselő, válogatottakkal és légiósokkal teletűzdelt FTC magabiztosan nyerte meg a zöld-fehér csapatok csatáját.

FTC - ETO FC Győr 8-0 (3-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont. V.: Takács Á.

FTC: Barti (Halla) - Brandon (Marques), Mosdóczi (Nagy V.), iklér, Ivanusa (Nagy V.), Cameron, Róth, Pusztai (Fenyvesi), Hasanbegovic, Vágó, Czellér. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

ETO: Bokros - Feketevízi (Vida), Fél (Kránicz), Maráz, Tillinger, Fleck, Sali, Horváth C., Plóner, Nagy K., Gaál. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

Gsz.: Nagy V. (3), Vágó (2), Hasanbegovic, Camron, Mosdóczi.

Tóth Alexandra: - A két csapat között a mai napon kijött a legnagyobb különbség, méghozza a rutintalanságunk és a tapasztalatlanságunk. Végig nagy nyomás alatt tartottak minket, amivel mi számoltunk előzőleg, emiatt fejben nagyon elfáradtak a játékosok. Gratulálok a Ferencváros csapatának!

További híreink

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Hölgyek bravúros győzelme

Hölgyek bravúros győzelme

Női csapatunk a Simple Liga 10. fordulójában szép játékkal bravúros eredményt ért el, hiszen hazai pályán győzte le a dobogóra hajtó Haladás-Viktória együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink