Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskin nélkül is győzelmi reményekkel a Gyirmót ellen

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az NB II-es WKW ETO FC Győr labdarúgócsapata, a városi rivális Gyirmót FC Győrt fogadja az ETO Stadionban, vasárnap 19.45 órakor. A zártkapus mérkőzést az M4 Sport Televízió élőben közvetíti.

Priskin nélkül is győzelmi reményekkel a Gyirmót ellen

Csapatunk egy győztesen megvívott, Budaörs elleni mérkőzés után fogadja városi riválisát. Mint korábbi felvezető anyagainkból kiderült, azon kívül, hogy nagy presztízse van az összecsapásnak, több játékosnak és szakvezetőnek is különleges találkozó lesz, hiszen mindkét oldalról sokan szerepeltek a mostani ellenfél együttesében. Győr „sárga-kék” csapata jelenleg a tabella harmadik helyét foglalja el, tizenhat mérkőzés után huszonkilenc pontot gyűjtve. A Gyirmót az előző körben hazai pályán szenvedett vereséget a Nyíregyházától, így minden bizonnyal javítani szeretnének vasárnap. Ezt akarja megakadályozni Csató Sándor vezetőedző gárdája, amely a múlt héten bizonyította, hogy a bajnokság élcsapataival szemben is a győzelemre játszik. A szakvezetőnek a legnagyobb fejtörést az okozhatja, hogy kivel pótolja a csapat gólfelelősét, Priskin Tamást, aki öt sárga lapja miatt, eltiltását tölti a hétvégén. Rajta kívül, továbbra is hiányzik sérülés miatt Király Botond és Forró Gyula, az viszont jó hír, hogy a játékosok mindegyikénél negatív lett a heti kötelező covid-teszt.

A Budaörs elleni győzelem jót tett az öltözői hangulatnak, ezután nagyon várjuk a városi rangadót – kezdte Csató Sándor vezetőedző.  - Véleményem szerint, a két csapat jól ismeri egymást. Egy veszélyes ellenféllel találkozunk, amely kevés gólt kap, nagyon szervezett, hátul pedig stabil, tehát nem véletlenül van az élmezőnyben. Egy kemény, harcos mérkőzésre számítok. Szerencsére a betegségek már elkerültek minket, úgyhogy most leginkább Priskin Tamás pótlását kell megoldanunk. Ez nem könnyű feladat, de több variáció is van a fejemben, megpróbáljuk olyan emberekkel helyettesíteni, akiknek a játékában benne van a gól.

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink