Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiss Máté: szép múlt, sikeres jelen

Csapatunk középpályása, az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző együttes játékosa, Kiss Máté számára is különleges összecsapás lesz a vasárnap esti ETO-Gyirmót derbi, mivel korábban szép éveket töltött a városi riválisnál.

Kiss Máté: szép múlt, sikeres jelen

Az ETO FC saját nevelésű játékosa megfordult a város mindkét profi klubjában, így számára is különleges este lesz a vasárnapi. Szép emlékei vannak a múltból, a gyirmóti időszakáról, ettől függetlenül mindent meg fog tenni, hogy ezen a mérkőzésen nevelőegyesülete kerüljön ki győztesen.

Nagyon szép éveket töltöttem el Gyirmóton – kezdte a győri középpályás. - Két év NB II-es szereplés után sikerült a feljutás az első osztályba, így elértük a csapat történetének legnagyobb sikerét. Sajnos a következő szezonban ki is estünk, de ettől függetlenül csak szép emlékeim vannak. Azonban mivel az ETO-ban nevelkedtem, itt lettem NB I-es labdarúgó, a zöld-fehér együttes a szívem csücske, aminek a sikeréért mindent meg fogok tenni, és amíg lehet, büszkén viselem az ETO-mezt.

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink