Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kalmár-mez ajándékba

Ma délelőtt az ETO-nál járt Kalmár Zsolt, aki a szerbek elleni egyenlítő találatával pontot szerzett a magyar válogatottnak a Nemzetek Ligájában. Az ETO-nevelésű játékos aláírt válogatott mezt hozott ajándékba, amit klubunk felajánl az Emberi Erőforrások Minisztériuma karácsonyi adománygyűjtésére.

Kalmár-mez ajándékba

Kalmár Zsolt ma délelőtt az Oxygén Médiának mesélt az elmúlt napok történelmi sikereiről, és hol máshol tette volna mindezt, mint nevelőegyesületénél, az ETO Stadionban, ahol minden elkezdődött. Látogatását a klubnál mindenki nagy örömmel fogadta, ráadásul a játékos hozott egy aláírt válogatott-mezt és autogram kártyákat is.

forrás: https://valogatott.mlsz.hu

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma karácsonyi adományokat, ajándékokat gyűjt a gyermekotthonban élő fiatalok részére, hogy ezzel tegye szebbé a karácsonyi ünnepüket. Az ETO, mint kiemelt sportakadémia büszkén támogatja a kezdeményezést, és Kalmár Zsolt relikviáin felül más ETO-s ajándékokkal is hozzájárul a gyűjtéshez.

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink