Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Bravúr után a Fradi ellen

A Simple Női Liga 11. fordulójában egy nagyon nehéz meccs vár a győri hölgyekre, ugyanis soron következő ellenfelünk a tabella második helyén álló – de egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, mint a listavezető MTK – Ferencváros lesz. Kétségtelenül a fővárosi gárda az összecsapás esélyese, hiszen a Fradi kerete tele van idegenlégiósokkal és válogatott játékosokkal, ettől függetlenül nem feltartott kezekkel lépünk pályára a bajnokesélyes otthonában. A múlt heti bravúros győzelem után jó a hangulat az ETO háza táján, de ettől függetlenül a lányok továbbra is a saját feladatukra koncentrálnak és maximálisan betartják Tóth Alexandra vezetőedző utasításait.

Azt gondolom, hogy a mezőnyben a legerősebb játékosállománya a Ferencvárosnak van – kezdte a vezetőedző. - Számunkra fontos lesz, hogy sokat kommunikálva, egymást segítve, csapatként működjünk a mérkőzés folyamán. Végig koncentráltan, fegyelmezetten, de a legfontosabb, hogy felszabadultan kell játszani.

További híreink

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Hölgyek bravúros győzelme

Hölgyek bravúros győzelme

Női csapatunk a Simple Liga 10. fordulójában szép játékkal bravúros eredményt ért el, hiszen hazai pályán győzte le a dobogóra hajtó Haladás-Viktória együttesét.

Lesz-e haladás a Haladás ellen?

Lesz-e haladás a Haladás ellen?

Női NB I-es labdarúgócsapatunk, szombaton 13 órakor, a középmezőnyben tanyázó Haladás-Viktória együttesét fogadja a Simple Liga 10. fordulójában.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink