Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csertői az ETO-stadionban

A hétvégén ETO-Gyirmót városi rangadót rendeznek a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. Ez alkalomból több olyan játékos és szakvezető szólal meg majd honlapunkon az elkövetkezendőkben, akik a múltban megfordultak a rivális csapatban.

Csertői az ETO-stadionban

Első alkalommal Májer Milán beszélt gyirmóti időszakáról, most pedig az ellenfél részéről szólal meg valaki, akinek az ETO csapatához van komoly kötődése.

Az Oxygén Média beszélgetett korábbi kiváló játékosunkkal, majd későbbi vezetőedzőnkkel, Csertői Auréllal, aki napjainkban Gyirmóton felel a szakmai munkáért.

Természetesen nagyon sok kötődésem van az ETO-hoz, rengeteg jó dolog történt velem a klubnál – kezdte Csertői Aurél. – Ettől függetlenül, jelenleg a Gyirmót edzője vagyok, itt kell helytállnom. Azt kell mondanom, hogy az ETO a múlt héten” lefocizta” a második helyen álló Budaörsöt, tehát a tabella nem tükrözi az ő játékerejüket, messze jobb pozícióban kellene lenniük. Egy harcos, kemény mérkőzésre számítok, ráadásul nagyon gyors játékosai vannak az ellenfélnek. Minden mérkőzés három esélyes az NB II-ben, nem feltartott kézzel megyünk, tehát szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni.

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink