Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

“Atomjáték” a Paks ellen

A 6. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta U19-es csapatunk szerda délben az ETO Parkban, ahol szép napsütéses őszi időben könnyed győzelmet aratott a Paks ellen.

“Atomjáték” a Paks ellen

ETO FC Győr U19 – Paksi FC U19 9-1 (4-1)

Győr, ETO Park. V.: Büki.

ETO: Ruisz – Wágenhoffer, Pereira, Molnár, Szabados (Marius), Vitális, Rébék, Tuboly (Hanzli), Szalka (Kovács Z.), Farkas B (Varga M.), Erdei (Ignácz). Edző: Tóth László.

Gsz.: Farkas B. (2), Szalka (2), Vitális (2), Pereira, Erdei. Marius.

A mérkőzés elején ugyan még a Paksan sikerült megszereznie a vezetést, de gyorsan sikerült rendezni a sorokat és már az első félidő végén 4-1-re vezetett csapatunk. A második félidő derekán aztán egy paksi kiállítás végleg megpecsételte a vendégek sorsát, így ekkora különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk.

Tóth László: - A nagy arányú győzelmünk ellenére sem vagyok teljesen elégedett. Főleg a védekezésünkkel akadt probléma, elég bizonytalannak éreztem a hátsó régiónkat. A hosszú indításokat nem jól reagáltuk le. Szerencsére elöl a letámadásaink jól működtek és amikor labdát szereztünk, gyorsan és jól mentünk át támadásba, amikből gólokat tudtunk szerezni. Megyünk tovább a megkezdett úton, bízunk benne, hogy több mérkőzésünk nem marad el és tudunk folyamatosan játszani.

További híreink

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

U19-es csapatunk a 7. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta ma délelőtt Nyíregyházán, ahol magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Felemás hetet zártak utánpótlás csapataink a bajnokságaikba.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink