Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Megérkeztek a BL-labdák

Az ETO FC Győr U19-es csapata várhatóan márciusban léphet majd pályára az UEFA Ifjúsági Ligában, ehhez a napokban megérkeztek a hivatalos BL meccslabdák is, így játékosaink a jövőben már ezekkel tudnak készülni a nemzetközi megmérettetésre.

Megérkeztek a BL-labdák

A koronavírus járvány miatt sajnos el kellett halasztani az UEFA Ifjúsági Liga őszi selejtező mérkőzéseit, ezekre, - amennyiben a körülmények is engedik-, márciusban kerülhet sor. Az egyenlő feltételek megteremtése érdekében a felkészüléshez az UEFA minden csapat részére biztosít 22 darab meccslabdát, amiket edzéseken és az ifi BL-mérkőzéseken lehet majd használni.

- Nagyon szomorúak voltunk, amikor kiderült, hogy az ifi BL őszre tervezett selejtezői nem lesznek megtartva, és eltolták márciusra. Reméljük, hogy a vírushelyzet esetleges javulásával tavasszal tudunk majd játszani, a fiúk nagyon várják már a tornát. Örömteli, hogy megérkezett a 22 darab BL-labda, amikkel a mérkőzéseket és az edzéseket fogjuk végrehajtani, és nagyon bizakodóak vagyunk, hogy majd a sorsolásánál olyan csapatot fogunk kapni, amivel fel tudjuk venni a versenyt. Mindenki nagyon motivált, úgy gondolom, az nagyon nagy dolog, hogy a fiatal játékosaink a második csapatban és a felnőtt csapatban pallérozódnak, és bízunk abban, hogy minél jobban fogunk tudni szerepelni a selejtezők során – mondta Tuboly Frigyes akadémia igazgató.

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink