Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Tillinger büszke a csapatra

A papírformára rácáfolva, a győri hölgyek hatalmas sikert elérve tartották otthon a három pontot a dobogóra pályázó Haladás-Viktória ellen. A szombathelyi csapat korábban szèp eredményeket ért el, többek között döntetlent ért el a bajnoki címre esélyes DVTK és FTC ellen is.

Csapatunkban többen kiemelkedő teljesítmény nyújtottak. Elévülhetetlen érdemei vannak a győzelemben Tillinger Dórának, aki a középpályán sikerrel semlegesítette az ellenfél legjobb játékosát.

Jól kezdtük a mérkőzést – kezdte a mérkőzés egyik legjobbja. - Az első félidő második felében összeszedettebb volt a Haladás, de a szünetben rendeztük a sorokat és úgy mentünk ki a második félidőre, hogy mindenképpen győzni szeretnénk. Büszke vagyok a lányokra, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez! Várjuk vissza a hiányzó társakat, hogy együtt még nagyobb feladatokat tudjunk megoldani. Nagyon jó most az öltözőben a hangulat, úgy érzem, hogy jelenleg nagyon egysèges a csapat. Az edzőváltás után összekovácsolódtunk, ez a győzelem nagyon kellett nekünk, megyünk tovább a megkezdett úton.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink