Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Liptákkal visszatért a magabiztosság is

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójából elmaradt mérkőzést pótolta péntek este a WKW ETO FC Győr, ahol magabiztos és szép játékkal begyűjtötte a győzelmet és megkezdte a felzárkózást a tabellán.

Liptákkal visszatért a magabiztosság is

Az látszódott az első pillanatoktól kezdve, hogy a Budaörs nem véletlenül áll a tabella második helyén. Bátran támadtak le, de ezt csapatunk jól kezelte és az egész kilencven perc alatt koncentráltan, magabiztosan játszott. Nagy fegyvertény, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset egy élcsapat ellen. Ebben nagy szerepe volt a hosszú kihagyás után visszatérő középhátvédünknek, Lipták Zoltánnak.

Nagyon örültünk a mérkőzésnek – kezdte a rutinos védő. - Egy peches mérkőzés után voltunk, hiszen Szolnokon a 92. percben veszítettük el a meccset, emiatt mindenképp szerettük volna ezen a hazai találkozón begyűjteni a három pontot. Nagyon motivált volt a csapat és emiatt nem is lehet kérdés, hogy melyik gárda volt a jobb pénteken. Hosszú kihagyás után térhettem vissza, nagyon nehéz volt az a tíz nap, amíg csak otthon lehettem. Miután ez letelt egyből vissza kellett állni a munkába és sajnos véleményem szerint emiatt is jött a sérülésem a visszatérésem után, mivel nem volt erre felkészülve az izomzatom. Egy hetet pihentem, ezalatt az idő alatt tudtam külön munkát végezni, úgyhogy a Budaörs ellen már nem volt semmilyen problémám, azt mondhatom, hogy végre teljesen rendben vagyok!

További híreink

Priskin: szerda esti mesterhármas

Priskin: szerda esti mesterhármas

A WKW ETO FC Győr csapatkapitánya és egyben gólfelelőse, Priskin Tamás a Szeged hálóját is megrezgette, ráadásul nem is egyszer, hanem háromszor, így oroszlánrészt vállalt a fölényes győzelemből.

A második

A második "négyes" pár napon belül

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Szegedre látogatott a hétközi fordulóban, ahol Priskin Tamás mesterhármasának köszönhetően tovább folytatta jó sorozatát.

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

Emlékezés a legendákra - a Magyar Labdarúgás Napja

1953. november 25-én, a londoni Wembley Stadionban játszotta „az évszázad mérkőzését” az angol futballválogatott és a legendás Aranycsapat, melyen a Puskás Ferenc vezette magyar nemzeti tizenegy győzött 6:3 arányban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink