Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hölgyek bravúros győzelme

Női csapatunk a Simple Liga 10. fordulójában szép játékkal bravúros eredményt ért el, hiszen hazai pályán győzte le a dobogóra hajtó Haladás-Viktória együttesét.

Hölgyek bravúros győzelme

ETO FC Győr – Haladás-Viktória 3-1 (1-1)

Győr, ETO Park. Vezette: Kalydy (Kénoszt, Imrő).

ETO: Bokros – Feketevízi, Fél P., Maráz, Tillinger, Fleck, Sali, Horváth C., Plóner, Nagy K., Gaál. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

Haladás: Németh V. – Kopcsándi, Horti, Herczeg, Jánosi, Hajba, Balázs (Varga B.), Harsányi (Németh Zs.), Balogh, Németh A., Németh M. Vezetőedző: Bíró Zoltán.

Gsz.: Sali, Horváth C., Feketevízi ill. Herczeg.

A győri hölgyek hatalmas bravúrt végrehajtva, hazai pályán fektették két vállra a jóval esélyesebb Haladás-Viktória gárdáját. Csapatunk számára nem indult kedvezően a mérkőzés, hiszen Tóth Alexandra vezetőedzőnek most is öt kezdőjátékosát kellett nélkülöznie. Ettől függetlenül az ETO mindvégig nagy alázattal, helyenként nagyszerű megoldásokat bemutatva játszott, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. A győzelemnek köszönhetően lányaink elmozdultak a kieső zónából és felszabadultan léphetnek pályára a következő mérkőzéseken a továbbiakban.

Tóth Alexandra: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A mai sikert azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik hetek óta nem tudnak velünk készülni különböző okból kifolyólag. Mihamarabb várjuk vissza őket, hogy velük együtt haladjunk tovább a megkezdett úton céljaink felé.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink