Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Lesz-e haladás a Haladás ellen?

Női NB I-es labdarúgócsapatunk, szombaton 13 órakor, a középmezőnyben tanyázó Haladás-Viktória együttesét fogadja a Simple Liga 10. fordulójában.

Lesz-e haladás a Haladás ellen?

A nyolc csapatos első osztály ötödik helyezettje látogat hétvégén az ETO Parkba, amelynek célja, hogy feljebb kapaszkodjon a dobogós együttesekhez. Így minden bizonnyal a három pontért érkeznek Győrbe, de Tóth Alexandra vezetőedző tanítványai mindent megtesznek majd egy jó eredmény eléréséért. A két csapat legutóbb a 3. fordulóban találkozott egymással, akkor Szombathelyen 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. A nemrégiben kinevezett vezetőedző továbbra sem számíthat minden játékosára, de bízik benne, hogy az edzéseken elvégzett munka éles helyzetben is visszaköszön majd.

Még mindig vannak fontos hiányzóink, bár lassan, de biztosan becsatlakoznak jövő héten már ők is a munkába – kezdte a szakvezető. - Úgy gondolom, hogy napról-napra erősebbek leszünk mentálisan, ennek már a hét folyamán is volt látszata az edzéseken. Fontos lesz számunkra, hogy gólt, gólokat szerezzünk a hétvégén, emellett a saját játékunkra koncentráljunk.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink