Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sima vereség a listavezetőtől

A Simple Női Liga 9. fordulójában, a továbbra is tartalékos ETO FC Győrnek nem sikerült megnehezítenie a bajnokesélyes MTK Hungária dolgát, a listavezető könnyedén tudott győzni az ETO Parkban.

Sima vereség a listavezetőtől

ETO FC Győr – MTK Hungária FC 0-6 (0-3)

Győr, ETO Park 203 néző. V.: Molnár R.

ETO FC Győr: Bokros – Feketevízi, Fél P. (Kránicz), Maráz, Tillinger, Fleck, Sali, Horváth C., Plóner (Angyal), Bódai (Nagy K.), Gaál. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

MTK Hungária FC: Szőcs – Legendás (Pap), Pápai (Berencsi), Sain (Pásztor), Németh L., Szémán-Tóth, Csányi (Gravencz), Stefán (Mislai), Kocsán, Pinczi, Bokor. Vezetőedző: Varga Attila.

Gsz.: Németh L., Szémán-Tóth, Bokor, Pinczi, Kocsán, Pápai.

Tóth Alexandra: - Semmi értelme nem volna, ha leszidnám a lányokat. Technikai hibákért, rossz passzokért, vagy labdaátvételért én amúgy sem szoktam megdorgálni őket. Ha valaki viszont nem vállalja fel a labda nélküli elmozgásokat, vagy rosszul helyezkedik, azért edzésen is felemelem a hangom, mert ezeket megkövetelem. Lányokkal dolgozunk, a női lélek teljesen más, ezt szem előtt kell tartani, bíztatni kell őket.

Varga Attila: - Az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játék elmaradt a várttól. Nem tudtuk hozni azt a színvonalat, amit elvártam előzetesen a lányoktól. Elég hektikusak a mindennapjaink, a vírus is rányomja bélyegét a munkára. Nyertünk, vezetjük a bajnokságot, de dolgoznunk kell tovább, mert van min javítani.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink