Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

“Kiegyenesedve” utazunk Szolnokra

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, vasárnap 13.30 órakor, Szolnokon lép pályára az újabb három pont megszerzésének reményében.

“Kiegyenesedve” utazunk Szolnokra

A szerdai, sikerrel megvívott Siófok elleni mérkőzés után nem sok ideje maradt az ETO FC-nek a következő mérkőzésig, hiszen vasárnap már pályára is kell lépnie a csapatnak Szolnokon, ami nem ígérkezik egy könnyű összecsapásnak, ettől függetlenül a három pontért utazunk a Tisza-partjára. Soron következő ellenfelünk jelenleg a 9. helyet foglalja el a tabellán, 22 pontot gyűjtve. Eddigi mérlegük: hat győzelem mellett négy döntetlen és öt vereség. A két csapat legutóbb márciusban találkozott egymással, akkor az ETO Parkban 1-0-s vendég siker született, tehát van miért visszavágni.

Csató Sándor vezetőedző sérülések miatt továbbra sem számíthat Királyra és Vashkebára. Rajtuk kívül, az előző mérkőzésen kényszerűségből lecserélt Lipták sem állhat most a szakvezető rendelkezésére.

Két nap telt el a Siófok elleni, győztesen megvívott mérkőzés óta – kezdte a vezetőedző. – Ez az összecsapás nagyon jót tett a hangulatnak, egy nagyon nehéz időszakot zártunk le vele. Csütörtöktől már teljes gőzzel a Szolnokra készültünk, hiszen nagyon kevés időnk volt a felkészülésre. Vendéglátónk egy nagyon harcos, agresszív csapatt. A pontrúgásaik nagyon veszélyesek, erre különösen kell figyelnünk. Igazából nem lőnek sok gólt, de ettől függetlenül, több mérkőzést is sikerült behúzniuk, vagy döntetlenre menteniük, utolsó pillanatban szerzett gólokkal.

További híreink

Fontos pontok Szolnokról

Fontos pontok Szolnokról

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Szolnokra látogatott a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben Kulcsár szabadrúgásból vezetést szerzett, majd a második félidőben Bacsa büntetőből volt eredményes. A játék képe alapján megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Ötös, azaz kitűnő

Ötös, azaz kitűnő

Az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában a Zalaegerszeg második csapatát fogadta az ETO Akadémia. Az első félidő fordulatos játékot hozott, a második játékrészben pedig sikerült eldönteni a mérkőzést, és megérdemelten itthon tartani a három pontot.

Fiatalok csatája az NB III-ban

Fiatalok csatája az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában újra hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia. Fiataljaink vasárnap 11 órától a Zalaegerszeg második csapatát fogadják vasárnap 11 órától, az ETO Park „camping” pályáján.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink