Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tartalékosan a listavezető ellen

Női NB I-es csapatunk, vasárnap 14.15 órakor, a listavezető MTK Hungária FC-t fogadja a Siple Liga 9. fordulójában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Tartalékosan a listavezető ellen

Az ETO FC női csapata az idegenlégiósokat és válogatottak sorát felvonultató MTK-t fogadja hazai környezetben, ahol elsődleges cél a tisztes helytállás lesz. Soron következő ellenfelünkkel nemrég már összecsaptunk, az edzőváltáson azóta átesett győri csapat legutóbb a Magyar Kupa idei kiírásában találkozott, akkor a fővárosi csapat 7-0-s győzelmével és továbbjutásával ért véget a mérkőzés. A bajnokságban idáig hét győzelem mellett csak egyszer kaptak ki, így nem csoda, hogy vezetik a bajnokságot.

Nyilvánvaló, hogy az MTK teljesen más célokért küzd a pontvadászatban, mint mi, hiszen a bajnokság fő esélyese, ettől függetlenül a győri hölgyek nem feltett kezekkel lépnek pályára vasárnap.

Továbbra sincs könnyű helyzetben Tóth Alexandra vezetőedző, hiszen az amúgy is nagyon fiatal csapatából még mindig kénytelen nélkülözni meghatározó játékosokat sérülések és betegségek miatt.

Azt gondolom, hogy elsősorban saját magunkra kell koncentrálnunk, a saját játékunkra, feladatunkra – kezdet Tóth Alexandra, vezetőedző. -  A nagyon erős támadókat felsorakoztató MTK-val szemben rendkívül fontos lesz számunkra, hogy végig koncentráltak és szervezettek legyünk az egész mérkőzés folyamán.

 

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink