Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy volt a különbség

A Simple Női Liga 8. fordulójában, a nagyon tartalékosan pályára lépő ETO FC Győr, kiütéses vereséget szenvedett a válogatott játékosokkal teletűzdelt Astra vendégeként.

Nagy volt a különbség

Astra-Alef HFC-Üllő – ETO FC Győr 10-0 (4-0)

Üllő, Városi Sporttelep. 100 néző.. V.: Kalydy.

ETO: Bokros – Feketevízi, Kránicz (Szatmári), Maráz, Tillinger (Süveges), Fleck, Sali, Horváth C. (Nagy K.), Bódai, Gaál, Rublíková. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

A komoly célokért küzdő Astra, kérésünk ellenére nem ment bele a mérkőzés elhalasztásába, így mindenképp le kellett játszani a találkozót, így a megtizedelt, egyébként is nagyon fiatal csapatunk, nagy arányú vereséget szenvedett.

Tóth Alexandra: - A dobogós célokért küzdő Astra kegyetlenül kihasználta az egyébként sem túl jó helyzetben lévő csapatunk hiányosságait. Készülünk a soron következő, MTK elleni bajnoki mérkőzésre.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink