Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Felemás hétvégét zártak utánpótlás csapataink az elmúlt héten. Az U17 és az U16 Nyíregyházán szenvedett vereséget, az U15 és az U14 szintén a nyírségi együttessel játszott, de ők hazai környezetben, ahol előbbi döntetlent ért el, míg utóbbi győzni tudott.

Utánpótlás-híradó

Az U13 Pápán tudott győzni, rajtuk kívül Bozsik-korosztályunk vett részt egy jó hangulatú tornán, majd egy edzőmérkőzésen, ahol sikeresen szerepelt. A lányoknál az U19 pont nélkül maradt, míg az U14 Zalaegerszegen nyert.

U17

Nyíregyháza – ETO FC Győr 2-0 (1-0)

Nyíregyháza, Városi Stadion. V.: Dédesi.

ETO: Kiss Á. – Deákovits (Kulifay), Csáki, Tullner (Bognár B.), Óvári, Horváth M., Tuboly, Csontos (Tóth R.), Mitring, Bajtel (Németh O.), Lacza (Bartossik). Edző: Takács Gábor.

Takács Gábor: - A ritkán látható potyagól sajnos rányomta a bélyegét a mérkőzésre, mentünk előre becsülettel, de a játékunkból hiányzott az átütőerő és a kreativitás.

 

U16

Nyíregyháza – ETO FC Győr 3-1 (1-0)

Nyíregyháza, Örökösföld Sporttelep. V.: Sántha.

ETO: Morvai - Bíró (Török), Horváth, Kulcsár, Kráz, Vingler, Balogh, Bánáti (Sós), Moharos, Zsédely (Süveges), Balajthy (Maxim). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Süveges.

Bognár Zsolt: - Az első félidőben jól játszottunk, a Nyíregyháza csak védekezett, de a lehetőségekkel nem éltünk. A második félidőben is nagy fölényben játszottunk, de a gólokat nem rúgtuk, hanem kaptuk, aminek vereség lett a vége. A Nyíregyháza három helyzetéből három gólt rúgott, amivel megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, gratulálunk nekik.

 

U15

ETO FC Győr – Nyíregyháza 2-2 (2-1)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M.

ETO: Maszlavér - Selyem (Zaveczki), Umathum, Jankovics (Mészáros), Schmáler, Gönye, Herczeg, Tollár (Rátonyi), Bakó (Hancz), Szép, Vukk (Demkó). Edző: Balogh Zoltán.

Gsz.: Szép (2).

Balogh Zoltán: - Akarat gyenge, ötlettelen játékkal nem érdemeltünk győzelmet.

 

U14

ETO FC Győr – Nyíregyháza 2-0 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Pörgei.

ETO: Kocsis – Zója-Katona, Csorba, Garai, Varga M. (Thiel), Árpási K. (Cseszregi), Szecsődi B. (Csorba T.), Pénzes, Szecsődi M. (Herczeg), Beődi, Barna (Árpási B.). Edző: Herczeg Miklós.

Gsz.: Szecsődi B., Csorba N.

 

U13

Pápai ELC – ETO FC Győr 1-6 (1-3)

Pápa, Perutz Stadion. V.: Szepesi.

ETO: Hajczinger B. - Havasi Cs., Csizmazia Á., Tóth M., Hideg P., Somogyi Á., Molnár Z., Algács N., Pázmány Z., Csiszár-Peidl D., Szabó L. Csere: Csere: Szabó K., Ferenczi Zs., Csernyi K., Pécskai Cs., Borbély L. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Algács (2), Szabó L. (2), Csiszár, Molnár.

Sárközi Attila: - Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ami fizikálisan megterhelő volt. Lassan járattuk a labdát, ezért az ellenfél mindig odaért. Tempóban és akarásban is javulnunk kell. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

 

Bozsik-korosztály

2020.10.28. szerda

Mosonmagyaróvár, II. Funino-torna

Részvevő játékosok (4 csapatunk):

Varga Bence, Vasi Zsolt, Hujber Balázs, Szalay Olivér

Jakabovits Sámuel, Schreiber Noel, Vass Kende, Bognár Álmos

Vesztergom Dániel, Rosta Kristóf, Horváth Áron, Major Ákos

Kelemen Dominik, Lunk-Hlagyvik János, Limpók Dániel, Schmuck Noel

Lakatos Attila edző:

„Ezúttal is négy csapattal (16 játékossal) vettünk részt ezen a tornán, amit a két héttel ezelőttihez hasonló lebonyolítási formában szerveztek meg a mosonmagyaróváriak. Nagy örömömre minden játékosnak közel hatvan perc játéklehetőséget tudtam biztosítani. A torna döntőjét ezúttal is két ETO csapat játszotta, amit végül a Kelemen Dominik, Lunk-Hlagyvik János, Limpók Dániel, Schmuck Noel négyes nyert meg.”

 

2020.10.29. csütörtök

Győr, ETO-stadion, edzőmérkőzés

ETO FC-Okos Foci Műhely

Csapat tagjai:

Rosta Kristóf, Bognár Álmos, Szalay Olivér, Vitális Noel, Mészáros Zsombor, Schreiber Noel, Vasi Zsolt, Vass Kende, Hujber Balázs, Dovánszky Ármin, Kelemen Dominik

Lakatos Attila edző:

„Az Okos-Foci Műhely egy győri kötődésű, feltörekvő utánpótlásnevelő egyesület, akik ellen egy nagyon hasznos edzőmérkőzést (3x30 percet) tudtunk játszani. Az első két harmadban kevésbé tudtunk dominálni, mert a labdakihozatalinkba, a nyomás alatti játék szervezésbe, felépítésbe több technikai, helyezkedési hibát is vétettünk. A védőharmadunkban több eladott labda után hoztuk magunkat nehéz helyzetbe. A támadóharmadunkban viszont több jó egyéni, vagány teljesítményt is láttam, bár az ellenfél kapuja előtt előfordult, hogy lövés helyett passzoltunk, vagy épp fordítva, de a védők mögé indított mélységi passzainknak, a vállalkozó kedvünknek, a játékra törekvésnek nagyon örültem. A mérkőzés utolsó harmadában már több tetszetős támadást vezettünk, ekkor már letisztult a játékunk is, türelmesebben járattuk meg a labdát, jó ütemben indítottuk a gyors, mozgékony szélsőinket.

A mérkőzés rávilágított arra, hogy a nyomás alatti játékokat, a gyorsabb döntéseket, a precízebb, átvételeket, átadásokat továbbra is sokat kell gyakorolnunk.

Kiemelném csapatunkból Bognár Álmos lendületes, Hujber Balázs vagány játékát, de többiek játéka is fejlődött a mérkőzésen alatt egyaránt.”

 

Leány U19

Veszprém – ETO FC Győr 3-0 (1-0)

Veszprémi Foci Centrum. V.: Petróczi.

ETO: Pacsuta - Altrichter, Tóth S. (Rozs F.), Süveges, Szabó F., Fülöp (Győri), Virág, Szatmári, Nagy K., Molnár F. (Konrád), Máthé E. (Kuntzl) Edző: Süle János.

Süle János: - Az ellenfelünk szinte a semmiből szerzett gólokat, mi pedig gyenge támadójátékot produkáltunk, de jelenlegi helyzetünkben csak ennyire voltunk képesek!

 

Leány U14

ZTE FC – ETO FC Győr 1-3 (0-1)

Zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrum. V.: Gehér.

ETO: Csóti K.- Halmai I., Tóth Sz., Krasznai Z., Domján Cs., Kovalter R., Büki L., Sudár I., Mohácsi R. Csere: Puskás T., Stankovits V., Szilvás P., Bagó L., Kristofori A., Kosztek E. Edző: Szabó Tibor.

Gsz.: Büki (2), Kovalter.

Szabó Tibor: - Sikerrel vettük ezt az akadályt is, külön öröm, hogy a héten begyakorolt elemekből tudtunk két gólt is rúgni! Gratulálok a csapatom minden tagjának, ma is mindenki szorgalmasan tette a dolgát.

További híreink

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

Szalka duplájával ifi siker Nyíregyházán

U19-es csapatunk a 7. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta ma délelőtt Nyíregyházán, ahol magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Felemás hetet zártak utánpótlás csapataink a bajnokságaikba.

“Atomjáték” a Paks ellen

“Atomjáték” a Paks ellen

A 6. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta U19-es csapatunk szerda délben az ETO Parkban, ahol szép napsütéses őszi időben könnyed győzelmet aratott a Paks ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink