Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Eggyel többen

A ma délelőtti edzésre eggyel több játékos futott ki az öltözőből, tegnap ugyanis újra Győrbe érkezett észt támadónk, Jarmo Ahjupera. Légiósunk január végén utazott haza Észtországba, ahol szárkapocs és sípcsonttörést szenvedett lábán újabb operációt hajtottak végre, az azóta eltelt időben Jarmo otthon készült a visszatérésre.

„Pont tíz hét telt el az operációm óta, azóta túl vagyok egy jól sikerült, dolgos rehabilitációs időszakon is. Az utóbbi három hétben már futóedzéseken dolgoztam, ahol szerencsére már a sprintekkel sem volt gondom. Minden rendben ment, nem érzek fájdalmat, ami remélhetőleg így is marad. Egy évvel a sérülésemet követően, úgy gondolom, újra kész vagyok a játékra.

Ma már a csapattal edzettem, igaz még nem minden feladatot végeztem együtt a srácokkal, de a terhelést napról, napra növelhetjük majd. Bízom benne, hogy nemsokára pályára léphetek, ha máshol nem is, egyelőre az NBII-es keret mérkőzésein.” – mondta el Jarmo, első győri edzését követően.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink