Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Halasztás helyett játék a hölgyeknél is

Az NB I-es Simple Női Liga 8. fordulójában vasárnap az ETO FC Győr Üllőre látogat, az Astra csapatához, ahol újra egy erős ellenféllel találkozik.

Halasztás helyett játék a hölgyeknél is

 A Kelen SC-től szoros mérkőzésen elszenvedett vereség után a győri lányokra egy újabb komoly erőpróba vár, hiszen az Astra fogadja őket, amely jelenleg a negyedik helyet foglalja el a tabellán, ugyanúgy tizenhárom pontot szerezve, mint a már dobogós DVTK. Az Astra eddigi hét találkozóján négy győzelem mellett egyszer játszott döntetlent és kétszer vesztesen hagyta el a pályát.

Az ETO FC csapatában továbbra is sok a beteg, ahogy az eddigi találkozókon, ezúttal is több kulcsembert kell nélkülöznie a győri együttesnek. Ennek fényében, az ETO előzetesen kérvényezte ezen találkozó elhalasztását, amihez azonban sajnos, az Astra vezetése nem járult hozzá, így vasárnap mindenképpen pályára kell lépni.

Ezek alapján egy nagyon kemény mérkőzésre számíthatnak az ETO-s hölgyek, de Tóth Alexandra vezetőedző természetesen nem feltett kézzel küldi pályára csapatát:

Egy nagyon jó formában lévő Astrához látogatunk a hétvégén – kezdte a vezetőedző. - Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ebben a nehéz helyzetbe helytálljunk.

További híreink

Ezúttal nem jött a meglepetés

Ezúttal nem jött a meglepetés

Női csapatunk ezúttal nem tudott meglepetést okozni, az esélyesebb Ferencváros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

Bravúr után a Fradi ellen

Bravúr után a Fradi ellen

Az ETO FC Győr női labdarúgó-csapata egy Haladás elleni, sikeresen megvívott mérkőzés után lép újra pályára, ez alkalommal a bajnoki címre esélyes FTC vendégeként.

Tillinger büszke a csapatra

Tillinger büszke a csapatra

A 18,9 év átlagéletkorú női csapatunk, a Simple Liga 10. fordulójában, megszerezte első győzelmét a Haladás-Viktória ellen, ezzel a megérdemelt sikerrel pedig elmozdult a kieső zónából.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink