Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Váltás a női csapat szakmai stábjában

Mai naptól az év végéig, megbízott edzőként, Tóth Alexandra vezeti a Simple Női Ligában szereplő együttesünket.

Váltás a női csapat szakmai stábjában

Szombaton idegenben, a Kelen SC ellen, a kiesés szempontjából fontos mérkőzést vív az első osztályú ETO FC Győr női labdarùgòcsapata. Ezen a találkozón már a klubnál szakmai koordinátorként dolgozó, volt válogatott labdarúgó, Tóth Alexandra irányítja majd az együttest, akinek a munkáját az ifjúsági csapat edzője, Süle János segíti. Az eddigi vezetőedző, Kulcsár Zsolt, az elkövetkezendőkben szakmai igazgatóként segíti a női szakág munkáját.

Tóth Alexandra: - Az elmúlt években az ETO-nál remekül kialakult a női szakágon belül is a futball-piramis, a legkisebbektől a felnőtt csapatig minden korosztályban jelen vagyunk a bajnokságokban. Több felnőtt- és utánpótlás válogatott kinevelése is jelzi, hogy az ETO meghatározó szerepet tölt be a magyar női labdarúgásban. Természetesen szeretnénk, ha ez a jövőben is így maradna, azon dolgozunk, hogy a mezőny legfiatalabb csapatakènt, továbbra is megtartsuk élvonalbeli tagságunkat.Ehhez további összefogásra van szükség a kluibon belül, de a legfontosabb, hogy a lányok új impulzusokhoz jussanak, tegyenek meg mindent a bentmaradásért, amelynek érdekében egyébként, terveink szerint, új igazolásokkal megerősítenénk keretünket.

További híreink

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Újabb erősítés érkezett az ETO FC Győr NB I-es női csapatához: Rácz Zsófia személyében komoly hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező, válogatott középpályással erősödött a keret. Zsófi nem csak játékosként, sportszakemberként is tevékenykedik majd, az U16-os leány csapat edzőjeként igyekszik tudását és tapasztalatát átadni a kiemelt bajnokságban játszó fiatal lányoknak. Új játékos-edzőnkkel pályafutásáról és céljairól beszélgettünk.

Nagy Fanni:

Nagy Fanni: "Nagyon örülök az ETO bizalmának"

Tovább folytatódik a Simple Liga Női NB I-ben szereplő ETO FC Győr keretének megerősítése. Az újabb igazolás Nagy Fanni személyében a DVTK csapatából érkezett, aki hosszú távon is nagy segítséget jelenthet az ETO céljainak elérésében.

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Győri értékekre épülő, erősebb csapat kialakításába kezdtek a télen az ETO-nál. A munkával Horváth Cs. Attila klubigazgatót bízta meg a menedzsment. A szinte kizárólag tehetséges tinédzserekből álló felnőttcsapat jelenleg ugyan az utolsó helyen áll az első osztályt jelentő Simple Ligában, de az utánpótlásban is sok ügyes játékos bontogatja a szárnyait és úgy tűnik, a változásoknak köszönhetően nemsokára a női csapatban is több örömük lesz a zöld-fehér híveknek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink