Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Öt ETO-játékos az U19-es válogatottban!

Ruisz Barnabás, Vitális Milán, Farkas Balázs, Americo Pereira és Szabados Attila is meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába! Büszkék vagyunk játékosainkra, és arra, hogy ilyen szép számban képviselik az ETO-t az Oross Márton vezette magyar U19-es válogatott keretében!

Öt ETO-játékos az U19-es válogatottban!

Ruisz Barnabás, Vitális Milán, Farkas Balázs, Americo Pereira és Szabados Attila is részt vesz az U19-es válogatott edzőtáborában október 11-14 között, Zsámbékon.

A válogatott élére nemrégiben új szövetségi edzőt neveztek ki, a korábbi ETO-játékos és gyôri utánpótlás edző, Oross Márton vette át a csapatot Preisinger Sándortól. Gratulálunk Oross Mártonnak a kinevezéshez!

Gratulálunk játékosainknak a válogatott meghívóhoz, és sok sikert kívánunk az edzőtáborban!

Hajrá ETO!

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Több utánpótlás csapatunk is lejátszotta első felkészülési mérkőzését a téli időszakban. A pályára lépő csapataink mindegyike győztesen hagyta el a játékteret.

Idén is díjaztuk a korosztályok legjobbjait

Idén is díjaztuk a korosztályok legjobbjait

Bár idén a vírushelyzet miatt a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia nem tudta megtartani szokásos évzáró rendezvényét, fontosnak tartjuk, hogy ha máshogy nem, akkor virtuálisan, de 2020-ban is díjazzuk a korosztályok legjobb fiatal labdarúgóit. A Fehér Miklós Vándordíjat idén Kerkez Milos érdemelte ki, aki az elmúlt fél évben stabil játékosa lett a felnőtt NB II-es csapatnak. Gratulálunk minden díjazottnak!

ETO-ifi: élen telel a bajnokcsapat

ETO-ifi: élen telel a bajnokcsapat

Nagyszerű őszt produkált az ETO FC Győr U19-es labdarúgócsapata, amely az utolsó hat őszi mérkőzésén egyaránt győztesen hagyta el a pályát, és ennek köszönhetően a tabella élén telel az együttes.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink